2777
2789

شوهرم یواشکی گاهی بیرون از خونه سیگار می‌کشه وقتایی که خیلی اعصابش خرده میدونه من خیلی از سیگار نفرت دارم تمام سعیش میکنه معلوم نشه ولی خوب نمیتونه من میفهمم ولی به روش نمیارم و خودم و میزنم به اون راه شوهرم خیلی مشکلات داره کلی نزول که هر ماه باید کلی سود بده و بدهکاری و قسط و کرایه خونه و خرج دوتا بچه یکیش نوزاده با بی معرفتی پدر و مادر و خواهر و برادراش  دیگه به جایی رسوندنش که میگه خونشون نمیام ولی خیلی بهشون وابستگی داره و دوستشون داره وقتایی که دیگه خیلی بهش فشار میاد می ره سیگار میکشه گاهی شاید ماهی یه بار نشه گاهی هم هفته ای میشه 

سوالم اینه که چی کار کنم دیگه نره سراغش و روش هم باز نشه 

فقط لطفا نگین سیگار چیزی نیست و این حرفا برای من خیلی مهمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اينكه همچنان به روت نيار همون قبحش نريزه بهتره بعد هم دلم واسه شوهرت سوخت ببين ترك سيگار ارامش و اعصاب اروم ميخوادش وسط اينهمه مشكل سخته كه سيگار رو بزاره كنار چون اعصابش بدتر بهم ميريزه فعلا به روت نيار همش مقاله و مطلب از سايت ها درار در مورد مضرات سيگار كه كبد چرب مياره پوست و دندون رو داغون ميكنه تا خودش يواش يواش كم بكنه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

اصلا به روش نیاری ها وگرنه عادی میشه شوهر من دزدکی قلیون میکشید منم هی خواستم بگم باهوشم مچشو گرفتم هی بروش اوردم با سند و مدرک کم کم گفت اره میکشم الان راحت جلو من میکشه یه قلیونم برا خودش خریده

من که همسرم سیگاری نیست.ولی پدرم بود هرکاریم کردم نتونستم از سیگار جداش کنم.

داییم تونست .اونم دکتر بهش گفته بود میمیری،وضع ریه هات خرابه.اونم ترک کرد سن بالا.