2777
2789
عنوان

لطفا کسی تجربه ناباروری داره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره.آزمایش اولیه شوهرم حرکتش 46% بود با مورفولوژی 75%.من با فولیکولای بالای 20 باردار نشدم شک کردیم. ...

سلام خورشید خانوم،میدونم این تایپ برای چند سال پیش هست.ولی منم بشدت درگیر ناباروری بی علت هستم که چندساله دیوونم کرده...دوست عزیز شما بلاخره چطور مشکلت رو برطرف کردی؟؟؟

آره.آزمایش اولیه شوهرم حرکتش 46% بود با مورفولوژی 75%.من با فولیکولای بالای 20 باردار نشدم شک کردیم. ...

همسر منم مورفولوژی اسپرمش کم هست ۳٪ولی دکترها اهمیت چندانی نمیدن و میگن خیلی مهم نیس بجز این مشکل دیگه ای نداریم...اگه پیامم رو خوندین لطفاً جواب بدین ممنون میشم

همسر منم مورفولوژی اسپرمش کم هست ۳٪ولی دکترها اهمیت چندانی نمیدن و میگن خیلی مهم نیس بجز این مشکل دی ...

عزیزم مورفولوژی زیر ۴ سخت باردار میشن چطور جدی نمیگیره دکتر؟واسه همسر من ۲ بود ای وی اف کردیم

برید مرکز ناباروری و همسرتون پیش متخصص مردان معاینه بشه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

عزیزم مورفولوژی زیر ۴ سخت باردار میشن چطور جدی نمیگیره دکتر؟واسه همسر من ۲ بود ای وی اف کردیمبرید مر ...

مرکز ناباروری رویان رفتم بنظرم اصلاً دکترها خوب نبودن یا لااقل برای ما خوب نبود به همسرم داروی خاصی ندادن،به خودمم از بس دوز دارو نامناسب تزریق کرده بودن که تخم دانها به شدت تحریک شده بودن متورم و بزرگ پُر از فولیکول ولی فقط 5تا تخمک درنهایت3تاجنین برای روز انتقال.وقتی به دکتر گفتم چرا 5تا تخمک گفت احتمالاً دوز دارو نامناسب بوده بهمین راحتی

عزیزم مورفولوژی زیر ۴ سخت باردار میشن چطور جدی نمیگیره دکتر؟واسه همسر من ۲ بود ای وی اف کردیمبرید مر ...

بعد رفتم مطب دکتر رشیدی از قیطریه تهران 11تا جنین تو مرکز ناباروری نیکان و 2بار انتقال منفی...بار اولم که رویان انتقال منفی...خیلی از ivf خسته شدم روحیم بشدت خراب شده جوری که حوصله هیچ کس و هیچ کاری رو ندارم

بعد رفتم مطب دکتر رشیدی از قیطریه تهران 11تا جنین تو مرکز ناباروری نیکان و 2بار انتقال منفی...بار او ...

رویان رو نمیشناسم چطوره 

من ابن سینا رفتم راضی بودم 

همسرت بره ابن سینا پیش دکتر جنتی معاینه بشه

ازمایش دی اف ای داده همسرت؟دی اف آی اسپرمش چنده ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم،ولی نگاه کنم تو آزمایش هاش اگه بود میگم بهت

خیلی فاکتور مهمیه

احتمالا نداده

ازمایشش از ازمایش اسپرم معمولی گرونتره

احتمالا بخاطر بالا یا پایین بودن دی اف ای باردار نمیشی دی اف ای بالا یا پایینتر از حر حد نرمال رو مورفو تاثیر میزاره و اگه باردارم بشی خطر سقط زیاده 

عکس ازمایششو بفرست ببینم یا خودت با دقت ببین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی فاکتور مهمیهاحتمالا ندادهازمایشش از ازمایش اسپرم معمولی گرونترهاحتمالا بخاطر بالا یا پایین بودن ...

نمیدونم چجوری عکس آزمایشش رو بفرستم ولی نگاه کردم DFEنوشته3ونیم ولی نمیدونم نرمالش باید چند باشه

خیلی فاکتور مهمیهاحتمالا ندادهازمایشش از ازمایش اسپرم معمولی گرونترهاحتمالا بخاطر بالا یا پایین بودن ...

البته ناگفته نماند همسرم سیگار می‌کشید و اصلاً نه به حرف دکتر ونه بحرف من گوش نمی‌کرد و هیچ همکاری نمی‌کرد و میگفت برای این نیست،ولی خداروشکر چند روزه که تصمیم گرفته دیگه بزاره کنار و نمی‌کشه...باسومین انتقال منفی واقعاً از لحاظ روحی خورد شدیم باید یه فکر اساسی کرد

نمیدونم چجوری عکس آزمایشش رو بفرستم ولی نگاه کردم DFEنوشته3ونیم ولی نمیدونم نرمالش باید چند باشه

Dfe نه dfi

ببین این دفعه حتما به دکترش بگید ازمایش DFI اسپرم بنویسه چک کنه شاید با درمان اون گره از کارتون باز شه

برین ابن سینا پیش دکتر جنتی دکتر اقایونه

خودتم برو پیش طاهری یا انصاری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته ناگفته نماند همسرم سیگار می‌کشید و اصلاً نه به حرف دکتر ونه بحرف من گوش نمی‌کرد و هیچ همکاری ن ...

ببین اگه دی اف ای بالا یا پایین باشه باردار نمیشی اگه بشی هم احتمال سقطش بالاست

حتما حتما اینو چک کنید اگه نرمال نبو دیگه اگه جنین داری انتقال نده چون اون جنینا بدرد نمیخورن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Dfe نه dfiببین این دفعه حتما به دکترش بگید ازمایش DFI اسپرم بنویسه چک کنه شاید با درمان اون گره از ک ...

خب همونdfiمیشه من با حروف بزرگ انگلیسی نوشتم...مرکز ابن سینا کجاست؟تهران؟؟ بعد خصوصیه یا دولتی؟