2777
2789
عنوان

لطفا کسی تجربه ناباروری داره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 45 پست
وای منم ازمایشگاه خصوصی انجام داده یعنی اشتباه میکنن

آره.آزمایش اولیه شوهرم حرکتش 46% بود با مورفولوژی 75%.من با فولیکولای بالای 20 باردار نشدم شک کردیم.فقط مرکز ناباروری درسته

خرنوب از عطاری بگیر بجوشون بده شوهرت بخوره عالیه جینسینگ هم بخورید خوبه. گیاه 5 انگشت هم خودت بخور ...

معجون شیر و خرما و 4 مغز ها.پودر نارگیل و کنجد و عسل.و کشمش و توت. از این چیزا.یه زرده تخم مرغ محلی هم بنداز توش. همشو میکس کن بخورید.

لازم نیس همشو داشته باشی چندتا چیزشم بود بازم معجونه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای عزیز این درمان های گیاهی که دارید تجویز میکنید همه شون گرمی جات هستن و برای بعضی ها که طب گرم دارن اصلا خوب نیست

بهترین کار اینکه هر کی مشکل زاباروری داره به ی کلینیک مخصوص ناباروری بره اونجا آزمایش میده و خیالش راحت میشه که مشکل اصلیش چیه و شروع به درمانش میکنه

خواهرشوهر من چندین سال هر چی بهش گفتن خورد ولی بخاطر کیستی که داشت بچه دار نمیشد باورتون نمیشه بگم حتی میوه ی درخت کاج رو تو آب جوشوند و ابش رو خورد چون گفته بودن باعث تقویت بدن میشه و قدرت باروری رو بالا میبره ولی بالاخره با کلی اصرار ما رفت کلینیک نیکان و پارسال خدا بهش ی بچه ی خوشگل و ناز داد

بازم به خودتون ربط داره ها ولی نظر من اینکه وقت و پول و از همه مهمتر امیدتون رو سر این درمان های دسته جمعی هدر ندید 

دختر خاله من مشکل ناباروری داشت و خیلی از این بابت ناراحت بود، خیلی دنبال دکتر خوب گشت تا اینکه بتونه مشکل ناباروریش رو درمان کنه برای همین هم بعد کلی پرس و جو رفت مرکز ناباروری نیکان و با درمان های اونجا تونست خوب بشه خداروشکر و الان هم هفت ماهیی هست که بارداره 

به مدت سه ماه به طور مداوم قطره ویتاگنوس 40 قطره صبح ناشتا

40 قطره شب قبل خواب بخورید صد در صد نتیجه میگیرید به احتمال خیلی زیاد سر یک ماه نتیجشو میبینید،

ی مورد دیگه هم پیاز درمانی کنید 

رد خور نداره که با این دو تا روش حتما به نتیجه میرسید

سلام دوستان منم 6 سال باردار نمیشدم دکترها گفتند چسبندگی لوله های رحمی دارم لاپراسکوپی هم کردم جواب نگرفتم دکتربهم گفت باردارنمیشی مگر آی وی اف کنی منم دوبار   ivf  کردم جواب نگرفتم دراوج ناامیدی پیش یه مامای خونگی رفتم نتیجه گرفتم الان پسرم سه ساله درضمن من مشهدی هستم سعی کنید ازماماهای قدیمی کمک بگیرید دردرمان نازایی .هرکسی میخواد شمارشو بدم .

سلام دوستان منم 6 سال باردار نمیشدم دکترها گفتند چسبندگی لوله های رحمی دارم لاپراسکوپی هم کردم جواب ...

سلام عزیزم اون ماما برای شما چه کارایی انجام داد فقط شما مشکل داشتین

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
دوستای عزیز این درمان های گیاهی که دارید تجویز میکنید همه شون گرمی جات هستن و برای بعضی ها که طب گرم ...

عزیزم من مراکزناباروری همه شهرهارفتمذفقط گفتن ای وی اف

بعدش ب حکیم طب سنتی مراجعه کردیم وخداشاهده بعدازسه ماه باردارشدم کاری که دکتراتوی هشت سال باکلی هزینه نتونستن انجام بدن

ولی حرف شماهم درسته بایدمراجعه کنن وازروی طبع بدنشون داروبگیرن 

درکل خرنوب ربطی ب گرمی وسردی نداره وبرای اسپرم معجزه میکنه