2777
2789

همه بحث میکنن ما م بحث میکنیم 

مشکل این روزهای م پیروزی انقلابه یعنی رسما منو خل کرده 

بچه ها من طرفدار نظامم اما همسرمبی طرفه کلا به هیچ چیز کار نداره از اول هم میدونست و میگفت شما اعتقاد خودت رو داشته باش خدایی کار هم نداشت اما الان چند وقته بخصوص بعد از این گرونیها داره منو دیوونه میکنه میگم بابا این اعتقاد منه تو که نمیتونی مغز منو دربیاری یا مگه من عامل این مشکلات شدم 

از غروب که میاد تا اخر شب بحث میکنه این روزها که کلاس جبرانی هم میذاره صبح زود قبل از اینکه بره حالا من با دلیل باهاش صحبت میکنم که قانع بشه یا حداقل آروم بشه  اما دریغ از تاثیر البته خودم هم خیلی آدم مطلعی نیستم اما مطالعم بیشتر بیشتر برنامه و صحبت دوطرف رو گوش میدم 

من میگم بحث سیاسی نکنیم هم بچه ها میترسن هم اعصاب خودمون خورده میشه به خدا هیچی هم نمیگم اون هی گیر میده دیگه خسته شدم امروز رفته سر کار من خیلی خوشحالم رو اعصابم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بحث بی نتیجه فقط حرمت بینتون رو از بین میبره و باعث میشه روتون به هم باز بشه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

الان میان اینجا دندون هاتو خرد میکنن

قفل کن فرار کن😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وااااای.عین من بنظرم همراهیش کن وطرفداری نکن خودش لال میشه.سعی کن تلویزیون رواخبارنباشه

بخدا همش اون شروع میکنه تلویزیون هم خرابه خوشبختانه الان که من رسما لال شدم