2777
2789
عنوان

اگه مشکل این روزهای من و شوهرمو بگم خندتون میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت خوب میشی😐😐😐ولی زمان میبره😐

😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

یه بار ترکیده شدم، فکر کنم در آینده هم ترکیده شم بازم چون بلد نیستم جلو زبونم رو بگیرم همش حرف سیاسی میزنم😐 درسته پسرعمه زام اما دخترم👩🏻👩🏻👩🏻با کاربری که ترکیده شد تو تاپیک اولم کلی خانوم مهربون اومدن راهنماییم کردن دستشون دردنکنه، تو اولین تاپیک این کاربری چندنفر فکر کردن کارآگاه هستن نذاشتن کمکم کنن اما مشکلم حل ش

خب این بحثها جایی نداره در خانواده .حالا چه شما بدون مطالعه طرفدار یک جریان باشی یا نباشی .چیزی عوض نمیشه .زندگیتون رو بکنید .همسرتون حق داره چون میبینه هرچی کار مسکنه دودوتا میشه ۰/۵نه ۴ انگار روی تردمیل میدوه تمام مردم اینجور هستند پس غر میزنه .شما هم میخواهید قانعش کنید بدتر میشه .اول مطالعه بفرمایید تا مطلع بشین .

عزیزم مشکل شوهرت نیست تو. مورد داری ..

😃😃😃😃👍🏻👍🏻👍🏻

یه بار ترکیده شدم، فکر کنم در آینده هم ترکیده شم بازم چون بلد نیستم جلو زبونم رو بگیرم همش حرف سیاسی میزنم😐 درسته پسرعمه زام اما دخترم👩🏻👩🏻👩🏻با کاربری که ترکیده شد تو تاپیک اولم کلی خانوم مهربون اومدن راهنماییم کردن دستشون دردنکنه، تو اولین تاپیک این کاربری چندنفر فکر کردن کارآگاه هستن نذاشتن کمکم کنن اما مشکلم حل ش
عزیزم ایشالا خدا شفات میده تا دیگه کور کورانه طرفداری نکنی طوری نیست حل میشه

جواباتون عالیههه😂😂😂

مثلا چی میگی تا قانع بشه؟ میگی عزیزم عیب نداره اینا دزدن تو صبوری کن

نه بابا میگه خداروشکر که امنیت داریم😁😁😁

اگه اینا نبودن الان مثل سوریه و عراق بودیم

عزیزم ولش کن شوهر منم همینه میاد میخواد مثلا با من بخث و جدل راه بندازه و من میدونم که قطعا حرفایی که از دهنش درمیاد حرف خودش نیس و اون روز با یکی همنشین شده مخشو شستشو داده 

کلا هر چی میگه میگم هوم آره اهمیت نده به کار خودت برس مخصوصا جلو بچه اصلا بحث نکنین درست میشه

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
منم همینطور الان به همه چی شک دارم اخه مردم بیان از کدوم ارمان دفاع کنن......اقا ما یه قدم برمیداریم ...

آخه ٩٠٠ تومن براي ٦ نفر ب كي ميرسه انصافاً ..  خداياا 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....