2777
2789
عنوان

به نظرتون من چه کار کنم؟

304 بازدید | 29 پست

سلام 

به نظرتون کسی که همسرش دوستش نداشته باشه و روزهای آخر زندگی مشترکشون باشه و شوهرش خونه نیاد دیگه .چی کار کنه؟ 

خواهش می کنم بگین چه کار کنم که زنگ نزنم بهش. صداش خیلی نامهربونه. ولی هزار تا خاطره دارم که هنوز یادمه. دلم براش تنگ شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی با خودت تکرار کن گور پدرش .گور پدرش که منو خواست لیاقت نداره .بی  ...  ...خودت رو سرگرم کن با بیرون رفتن و کتآب و...بدون زندگی تو هم اینطوری نمی مونه یکی پیدا میشه که دوست داشته باشه و بخواد تو رو 

قربان وفای سگ ♥️

مشکلم رو تو تاپیک های قبلم نوشتم. دیگه تکرار مکررات . 

نمی دونم چی کار کردم که دوستم نداره که می دونم داره. 

داره از یه نفر خط می گیره 

خسته شدم از بقیه آدمها که ما رو از هم جدا کردن. دلم واسه بچه ام میسوزه که مادرش دلش شکسته و حوصله نداره و پدرش سفارش کرده مواظب بچه ام باش. 

مگه زن چقدر باید قوی باشه که بدون اینکه محبت ببنینه خوشحال و قوی باشه ؟؟ 

این چند روز تاپیکاتو کمابیش دیدم ، نمیشه از یه بزرگتر تو فامیل خودتون یا فامیل همسرتون بخواید پادرمی ...

بزرگترم مادرم که رابطه ش با خانواده همسرم خوب نیس و بزرگتر اون مادرش که ازش خواسته تمومش کنه. 

چی کار کردی که دیگه دوست نداره؟😔

خودم هم نمی دونم. توقع داشتم که پشتم باشه و مثل مرد یه پدر خوب برای بچه مون باشه. 

خونه مشترکمون به اسم منه. بیشترش رو من دادم. میخواد من مهریه نداشته باشم. میخواد اگه درخواستی داشتم دیگه نداشته باشم.نمیخواد من سایه ای بالای سرم باشه. از من غافل بود 

ببر شوهرت آزمایش بده شاید کمبود ویتامین داره  اگه مشکل نداشت ببر مشاور چه زود طلاق؟

مگه می بینمش که ببرم مشاور؟؟ از هر ننه قمری بپرسی میگه شما بچه دارین برین مشاوره . ولی مگه می فهمه اینو !.. 

معلومه میخواد من اذیت بشم. 

من دلم زندگی مو نو میخواد