2777
2789

سلام خانوما تو تاپیک هام یکم از مسائلم با همسرمو گفتم

اخرین تاپیکم گفتم که رفتم قهر البته میخواستم تموم کنم و فقط یک روز خونه بابام اینا موندم 

تو اون مدت یک روزه مدام زنگ و پیام داشت تهدید میکرد زیر کاراش میزد و باز هی میگفت بیا.

پدرشوهرمم اومد سراغم و گفتم نه نمیام.

تا غروبش با برادرم رفتم پیش وکیل که فرداش شکایت کنم

پدرم زنگ زد گفت بیا خونه 

برگشتم دیدم اومده سراغم برادر کوچیکم میگفت زانو زده جلو بابام گریه کرده التماس کرده که منو راضی کنه

کلی هم با برادر بزرگم و مادرم صحبت کرده بود تو نبودم که منو راضی کنن.

وقتی اومدم گفتم نه نمیام و تموم 

اما همسرم گفت...خوردم غلط کردم توروخدا بیا یه فرصت بده من نادون بودم احمق بودم اشتباه کردم دیگه تکرار نمیکنم دست بلند نمیکنم توهین نمیکنم با وجود اینکه خیلی ادم مغروریه و خودشو میگیره!!!

خانوادم گفتن یه فرصت بخاطر اونا بدم و باز برگشتم.

همسرم همچنان طلاهامو که برده بود قایم کرده بود نیورده ولی خیلی مهربون سده و سریع کار دیگه ای هم پیدا کرد که زیاد تو خونه نباشه دعوامون بشه الان دو شیفت کار میکنه.

از وقتی اومدم دو هفتس حدودا قربون صدقم میره دیگه دعوامون نمیشه و توهین نمیکنه.

به نظرتون ممکنه واقعا تغییر کرده باشه؟ ممکن ادم شده باشه؟!

اولشه 

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید داره مدرک جمع میکنه خخخخخ 

اره خب شده

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

منم مدام شک دارم میگم نکنه نقش بازی میکنه یا موقتیه.باز دیت بزن پیدا کنه باز توهین کنه.

شایدم آدم شده ولی باز نمیشه اطمینان کرد تا ۳ ۴ ماه

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

اخه از سمت من چیزی نیس که بخواد مدرک جمع کنه.برعوس منم که با خودم گفتم اینبار همه چیزو ضبط میکنم !

اصن نگفتی چیکار کرده که رفتی قهر 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

شایدم آدم شده ولی باز نمیشه اطمینان کرد تا ۳ ۴ ماه

اره قبول دارم اما قبلا ما هرروز دعوا داشتیم 

مدام میگفت برو برو الان همش میگه تو بهترینی فلانی 

دیگه هیچوقت فکر قبلا نکن از نو شروع کنبم. اما ته دلم ناارومه.

اره قبول دارم اما قبلا ما هرروز دعوا داشتیم مدام میگفت برو برو الان همش میگه تو بهترینی فلانی دیگه ه ...

نه حالا اشکال نداره شاید دیگه فهمیده تو ۲ روز نباشی چقدر سخته آدم شده

اصن نگفتی چیکار کرده که رفتی قهر

توهین میکرد

شکاک بود 

مدام میگفت بدرد هم نمیخوریم نبایو تحصیل کرده میگرفتم

اجازه نمیداد جایی برم

اجازه ادامه تحصیلم ازم گرفت

سر دانشگاه خودمم کوتاه اومدم گفتم اهمیت نداره بخاطر دو ترم مونده زندگیمو خراب کنم و نرفتم

اما سر توهیناش نه. و پدر مادرم خودشون اومدن بردنم. همشونم پشتم بودنا. دیگه دیدن به گوه خوردن افتاده گفتن برو فرصت بده

توهین میکردشکاک بود مدام میگفت بدرد هم نمیخوریم نبایو تحصیل کرده میگرفتماجازه نمیداد جایی برماجازه ا ...

با هر چیزی میشه ساخت اما باادم شکاک نه 

دقیقا سر همینش اذیتم مدام.ترس دارم بازم مثل قبل بشه و بخوام جدا بشم.

خب دیگه اگه ادامه داد دیگه تصمیمت جدی بشه 

فعلن بیخیال شو ببین چی میشه 

هر چند ادمارا نمیشه عوض کرد