2777
2789
عنوان

به نظرتون من چه کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست
برای چی بهت میگه مهریتو ببخش؟؟؟ دلیلش چیه؟

برای اینکه من هیچ حقی نداشته باشم و نتونم حرفی بزنم. 

برای اینکه بی پناه تر بشم. 

آخه مگه داره مهریه منو بپردازه ؟ 

وقتی زندگیم از هم پاشید اون مهریه به چه درد من میخوره ؟ 

وقتی دلم شکسته با اون مهریه چه می تونم بکنم ؟ 

با پول اون میشه چیا خرید؟ 

داشتنش درد سره و نداشتنش حس خیلی بدیه. کاش از اول خودش نمی داد. مگه من خواسته بودم؟ 

به خدا می دونم مهریه خوشبختی نمیاره اینو قبل از ازدواجم هم بهش اعتقاد داشتم. 

اون با درخواستش منو نابود کرد 

دلم رو لرزوند 

فهمیدم ازم خیلی دوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت سرطان داره؟؟؟

قبل از اینکه عقد کنیم داشته. 

ما خیلی با هم خوب بودیم. پدر و مادرم همزمان با آشنایی ما دچار این مریضی شدن. می دید که قدرت تحمل ندارم. 

یک ماه بعد از عقد گفت . داغونم کرد . اعتراض کردم . جواب همه این بود که الان که خوبه. ولی من حرفم این نبود . حقم بود می دونستم 

سه سال جنگیدم تا بپذیرم 

الان اون دلش شکسته از من ... 

من از اون

برادر بزرگ یا عمو یا پدر بزرگ داری گلم؟

برادر که دارم. اتفاقا دکترای حقوق ولی اصلا براش مهم نیستم. آدم خوبیه ولی ... 

حتی توی مریضی پدرم در جریان سختی های من نبود 

پدر بزرگ و عمو هم ندارم. 

شاید ناچار باشی یه مقدار با قدرت بیشتری رفتار کنی، به خصوص که پدرتون فوت شده(خدا رحمتشون کنه). ایشون به تحریک خانوادش داره شما رو عذاب میده ، خبر خوب اینکه محبت بین زن و مرد رو خدا خودش قرار داده و وقتی بدخواهان زندگیتون رسوا بشن شوهرت به زندگی برمیگرده، باید خودتو تغییر بدی، ایشون که مشاور نمیاد خودت تنهایی برو، از مشاور راهکار بخواه، شاید با یه تغییر موضع مشکلت حل بشه مثلا اینکه تهدید کنی میرم مهریمو اجرا میذارم تا ریال آخرشم میگیرم، بچه رو هم یه لحظه نگه نمیدارم وظیفه خودتونه، من جوونم اگه طلاق بگیرم میرم با یکی دیگه ازدواج میکنم نمیخوام بچه مزاحم زندگیم باشه، میدونم حتی تصورشم سخته و اینا حرف هیچ مادری نیست ولی وقتی همسرت داره از قدرتش سوء استفاده میکنه شما هم نباید بی دفاع به نظر بیاید، باید بفهمه شما هم راهکار آزار دهنده داری، اصلا نگو مهریه برام مهم نیست، مهریه فقط مقدار مادیات نیست، جنبه های دیگه ای هم داره، خونه رو هم که با پول خودت خریدی، اگه از شاغل بودن شما سوء استفاده کرد و تو کارش تنبلی کرد شما هم تهدید کن دیگه سرکار نمیرم، بذا چارچوبهای ذهنیش بشکنه و ناچار بشه جور دیگه ای به زندگی نگاه کنه

برادر که دارم. اتفاقا دکترای حقوق ولی اصلا براش مهم نیستم. آدم خوبیه ولی ...  حتی توی مریضی پد ...

چقدر خوب، گیرم یه خورده بی تفاوت باشه ولی اگه ازش کمک بخوای حتما کمکت میکنه، باهاش حرف بزن

شاید ناچار باشی یه مقدار با قدرت بیشتری رفتار کنی، به خصوص که پدرتون فوت شده(خدا رحمتشون کنه). ایشون ...

دلم براش تنگ شده 

نمی تونم بهش زنگ نزنم. 

دو روزه صداش رو نشنیدم 

تمام بدنم داره می لرزه

شاید ناچار باشی یه مقدار با قدرت بیشتری رفتار کنی، به خصوص که پدرتون فوت شده(خدا رحمتشون کنه). ایشون ...

از خدا میخوام محبت رو به دلش برگردونه. میگه رفتم وکیل گرفتم. چقدر سنگدله که منو داغون کرد با این رفتاراش

دلم براش تنگ شده  نمی تونم بهش زنگ نزنم.  دو روزه صداش رو نشنیدم  تمام بدنم داره م ...

اگه اهل توسلات هستی نماز استغاثه به حضرت زهرا آدمو از این مخمصه ها بیرون میاره، بارها خوندم و نتیجه گرفتم ولی  یه مقدار سخت و زمان بره به خصوص برا شما که بچه کوچیک داری، اگه تونستی بخون

از خدا میخوام محبت رو به دلش برگردونه. میگه رفتم وکیل گرفتم. چقدر سنگدله که منو داغون کرد با این رفت ...

اشکال نداره توکلت به خدا باشه، اتفاقا وکیل بگیره تازه وکیل ایشونو متوجه میکنه که چه خسارتی باید بابت طلاق بده، همچنین دادگاه زوجین رو موکلف به رفتن پیش مشاور میکنه، اجبارا پیش مشاور میره و متوجه اشتباهش میشه

تو هر شری یه خیری هم هست ، تا اوضاع بددتر نشه بهتر نمیشه، این یه قانونه ، صبور باش، خدا با شماست

سلام شما پلاسما انجام دادین ؟؟؟

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه