2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙋‍♀️ منم

جدیدا یه حیوانات هم حسودی میکنم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

تف سر بالاس من کردم عین چی پشیمون شدم 

با بیچارگی تحمل میکنیم هر روز ک میگذره خوشحال میشم ک خداااااروشکر ی ی روز از عمرم کم شده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

علاقه که خیلی دارم حتی جدیدا جرعتشم دارم دیگه ( قبلا نداشتم ) ففط میترسم بعد از من پشت سرم حرفای بد ...

تنها این نیست

فکر کن یک درصد حرفایی که راجب خودکشی گفتن درست 

باشه! اون موقع سختی بدتر شروع میشه 

چون اینکه گناه بزرگیه هست رو همه دین ها میگن.

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

تف سر بالاس من کردم عین چی پشیمون شدم با بیچارگی تحمل میکنیم هر روز ک میگذره خوشحال میشم ک خدااااارو ...

چه تفسیر جالبی کردی هرروز که میگذره یه روز از عمرم کم میشه🫠

تف سر بالاس من کردم عین چی پشیمون شدم با بیچارگی تحمل میکنیم هر روز ک میگذره خوشحال میشم ک خدااااارو ...

خودکشی کردی؟؟

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

خودکشی کردی؟؟

ی بار

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔