2777
2789
اون که اره ولی ادم امکان درس خوندن داشته باشه بخونه خوبه حداقل فرهنگ و اطلعات و شخصیتش بهتر میشه دو ...

بچه ها الان خانم زرنگ انن

مثل ما نیستن کشش تایید طلبی باعث بشه

زندگی ویترین رو به تمام ارزو هام مون ترجیح بدهیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کفتن بهتت

در مورد همه چیزم نظر دادن قیافه ، هوش ، قدرت و تواناییم انقد گفتن و گفتن و گفتن که ترسیدم قدم بردارم شدم یه آدم معلول ...رسیدم به این نتیجه که هیچی ندارم و هیچکارنمیتونم بکنم...کارم شد فرار از آدم ها و خواب خوابخواب

اگه برگردم هیچوقت با دوستای اون دورانم دوست نمیشدم😣

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
اون که اره ولی ادم امکان درس خوندن داشته باشه بخونه خوبه حداقل فرهنگ و اطلعات و شخصیتش بهتر میشه دو ...

نمیگم درس خوندن بده اتفاقا خیلیم خوبه ولی فرهنگوطرزفکروعوض نمیکنه بااین جمله املامخالفم چون خیلیارومیشناسم بامدرک لیسانس وفوق لیسانس رفتارخوبی ندارن چ باشوهرچ بچه ودیگران یکی ازکسایی ک خیلی باش رفتوامد داریم خانومش لیسانسه وادعاش میشه درس خوندس ودرس خونده هاتربیت بچشون عاقلانه تره وبهتر!ولی تو این دوره ک اینهمه روانشناسادرباره تربیت وروحیه ی بچه ضحبت میکنن بچشوازجن میترسونه جلوی خودمبچشو بزد گفت بیابزارمت توحموم برقم خاموش کنم تاجنا بیان ببرنت!یباربچه اذیت میکردگف وایساالان یه چاقوبیارم بکشمت!یاخیلی موارددیگه.این چیزارومن حتی ازمادربی سوادم نشنیده بودم ولی الان دارم ازیه فردتحضیل کرده هرروزمیشنوم براهمینه ک میگم تحصیلات شعور وفکرادموعوض نمیکنه این خانوم اگ بیسوادم بودرفتارش همین بود دکترا هم اگ میگرف بازم همین بود

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
مثلا چه اشتباهاتی

ببین فهمیدن اشتباهات دیگران خیلی مهم نیست، هرکسی ممکنه جنس اشتباهاتش فرق کنه و از یه مسئله خاص پشیمون باشه پس هیچوقت از دیگران اشتباهاتشون رو نپرس فقط از درسی که گرفتن و تجربشون استفاده کن. و ازشون یه توصیه مهم یا کلیدی بگیر.

توصیه ی من اینه که همیشه هدف داشته باش و برای رسیدن بهش تلاش کن، دوستات رو خوب انتخاب کن، هرگز هرگز توقعت از زندگیت پایین نباشه، توقع و اهداف و افکارت بلند باشه و برای رسیدن بهش انرژی بزار، البته توقعات بالا منظورم توقعات ماورایی و پوچ نباشه که بهش نرسی و سرخورده بشی، تو این سن تلاش کن به آرزوهات برسی یعنی سعی کن به مدرک مورد هدفت به شغل موردعلاقت و.....فکر کنی و بهش برسی.

این درس عبرتهای من بعد از 12 سال گذشتن از سن الان توست و حسرتهایی که به دلم موند. شما سعی کنید الان که تایم طلاییته استفاده کنی تا تو سن من یه حسرت بزرگ حتی با داشتن خانواده ی خوب تو دلت نباشه

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...