2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸وهفته ایی؟ هر روز تکون میخورده احتمالا خوابه چون خیلی کوچیکه  نی نی منم بعضی وقتا خوابه تک ...

نه ۲۱هفته ام 

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
الان حس نمیکنم خیلی میترسم

غذا بخور وبخواب روی دنه چپ و دستتو بزار روشکمت ببین تکونشو احساس میکنی

بعضی روزا کمتر تکون میخورن،نگران نباش

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

قرار نیست مداوم تکون بخوره از هفته ۲۸ باید چک کنی حرکتاش.من ۲۲ هفته م پیش اومده یه روز کامل تکون نخوره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
قبلا حرکتاش چجوری بود؟ عزیزم نگران نباش احتمالا خوابه یه چیز شیرین درست کن بخور به پهلوی چپ بخواب ...

مثل حبابه. نفخ داشتم چای نبات شیرین خوردم کلیم چیزای شیرین الان یه ربع روی پهلوی چپم :-( چیکارکنم؟؟

غذا بخور وبخواب روی دنه چپ و دستتو بزار روشکمت ببین تکونشو احساس میکنی بعضی روزا کمتر تکون میخورن،ن ...

همینکاروکردم الان اما فعلا هیچ خبری نیست :-(

مثل حبابه. نفخ داشتم چای نبات شیرین خوردم کلیم چیزای شیرین الان یه ربع روی پهلوی چپم :-( چیکارکنم؟؟

منظورت از حباب یعنی لگد زدناشو حس میکردی؟

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
قرار نیست مداوم تکون بخوره از هفته ۲۸ باید چک کنی حرکتاش.من ۲۲ هفته م پیش اومده یه روز کامل تکون نخو ...

منم حالل اینجوریم خب دست خودم نیست نگرانش میشم

نه فقط تودلم گاهی یه حباب میترکه متوجه میشم خودشه

پس من چرا لگد زدناشو میفهمم😐

چند روز پیش تو خونه دعوا شد بچم دو روز تکون نخورد.منم از استرس مردم.فردا صبحش لگد زد اروم شدم.حتما بچه ی توام ترسیده یا خوابه.نگران نباش اصلا

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
پس من چرا لگد زدناشو میفهمم😐 چند روز پیش تو خونه دعوا شد بچم دو روز تکون نخورد.منم از استرس مردم.ف ...

شما چندهفته ای؟لگداش چجوریه؟توروخدامنو دعا کن