2777
2789

پسرم بيست و چهار روزشه .....

روي صورتش از يه هفته قبل جوش هاي ريزززز ريز زده بود ولي كم بود .....

امروز صبح كه از خواب پاشدم ديدم زياااد شده و سرشون سفيده !!!!

چيكار كنم جوش هاي سر سفيد اونم اينهمه دليلش چيه ؟؟؟

تورو خدا كمك كنيد اگه چيزي ميدونيد ....

سه روز ديگه نوبت دكتر داره ...

تا اون موقع بدتر نشه ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

عزیزم خواهر زاده منم اینجوری شده بود میگفتن گرمیش شده

اگه شیر خودت رو میدی خیلی گرمی مصرف نکن. نه کم نه زیاد

البته اگه بچه رو ببوسن هم جوش میزنه

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهر زاده منم اینجوری شده بود میگفتن گرمیش شده اگه شیر خودت رو میدی خیلی گرمی مصرف نکن. نه ک ...

واااي واقعاً پس ديگه كنترل ميكنم ......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
ممکنه به چیزی حساسیت داره

لباس ؟؟؟

شامپو؟؟؟

پودر بدن ؟؟؟

بعضی بچه  هاشیر که میخورن اینجوری میشن بعدم پوستشون حساسه به جاهای زبر نباید مالیده شود بعدم زی ...

شوهرم ميبوسش پسرمم همينطور ....

عزیزم اصلا نگران نباش

هر شب صورتش رو بشور یا با لوسین تمیز کن

زیاد ببوسنش اینجوری میشه

البته خود دکتر اگر لازم باشه یه پماد تجویز میکنه

کلا بچه ها از دو ماهگی به بعد رنگ و لعابشون عوض میشه و خوشکل میشن😊

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.