2777
2789
عنوان

مامان ها خواهش ميكنم بيايد كمك كنيد .......

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست
نگران نباش خیلی از بچه ها اینطوری میشن بعد خودش خوب میشه من هر روز حمامش میکردم

ميترسم زياد حموم كنم مريض بشه ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
مال شیرته . شیر میریزه رو صورت اینجوری میشه . همه بچه ها میشن

خداكنه چيز مهمي نباشه....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز مهمی نیس عزیزم خیلی بچه ها اینجور میشن فقط سرخ کردنی راه ننداز تو خونه آلرژیه شایدم گرمیشه خنکی ...

نه سرخ نميكنم چيزي رو .....

اره شايد گرمي زياد خوردم ....

به داروخانه بگو پماد میده بچه خواهرم اینجور بود یه کرم خارجی داد زد خوب شد

اينجا دارو خونه بدون نسخه دكتر دارو و پماد به نوزاد هم نميده

عزیزم اصلا نگران نباش هر شب صورتش رو بشور یا با لوسین تمیز کن زیاد ببوسنش اینجوری میشه البته خود ...

باشه حتماً 

😁

پودر اصلا نبايد بزنى ب بچه دونه ها بخاطر گرميه

پودر بده ؟؟؟

اينجا دارو خونه بدون نسخه دكتر دارو و پماد به نوزاد هم نميده

اخه کرم خارجی مثل کرم دست و صورت که احتیاجی به نسخه نداره

جز داروهای بی نسخه کلا به حساب میان

ولی در کل نگران نباش چیز خاصی نیست

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
واااي واقعاً پس ديگه كنترل ميكنم ......

اره عزیزم. ممکنه پسرتون طبیعتش گرم باشه به گرمی حساسیت داده باشه

مثلا لباس زیاد بهش بپوشونین شروع میکنه به گریه کردن؟ یا دست و پاش همیشه گرمه؟؟ 

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
اخه کرم خارجی مثل کرم دست و صورت که احتیاجی به نسخه نداره جز داروهای بی نسخه کلا به حساب میان ولی ...

چرا عزيزم پمادم نميدن بايد دكتر بنويسه ....