2777
2789

دوستان کمکم کنین من چند وقتیه حالم بد شده...

همش نگرانم ...

همش به ذهنم میاد دور از جونه پدر مادرم اگه یه روز نباشن من چیکار کنم....

انقدر گریه میکنم تنهایی توی خونه ....

همش فکر میکنم خیلی بی کس میشم ....همش دلم میخاد هزاران هزار  محبت کنم ولی باز آروم نمیشم اصلا  و ابدا....

خیلی براشون گریه میکنم چشمام درد گرفته ...

میرم خونه پدرم ، مامانم که آشپزخونس همش نگاهش میکنم توی دلم کلی غصه میخورم که یه روز بیام و دیگه نباشی چیکار کنم .

حالم خیلی خیلی بده

عزیزم افسردگی نداری؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خوب هیشکی جاودانه نیست که..همه یروز میریم🙄

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا هستن قدرشون رو بدون و محبت کن بهشون انشالله که سالها سایشون رو زندگیت باشه و دعای خیرشون همراهت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

منم این دفعه که رفتم مامانم نبود! تاهستن قدرشونو بدون و خوش باش! زندگیتو اینجوری خراب نکن، مرگ هم به وقتش میاد و چاره ای نداره و نمیشه انکارش کرد ولی انشاا... سالهای سال دورهم جمع میشین و به خوشی سپری میکنین فکرشو نکن

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
واااااااااااای کپپپپیییییی همیم منم همینجورم شبا خوابم نمیبره انقد بهشون فکرمیکنم همش دلتنگم

اره بخدا دقیقا شبها که شوهرم میخوابه کلی گریه میکنم براشون .....

واقعا افسرده شدمممم...

همش با خودم میگم ایکاش به یه جایی میرسیدم دستم میرفت تو جیب خودم کلی به مامانم محبت میکردم کلی براش هرچی دوست داشت میخریدممم....

ولی اونا همه چی دارن خونه ماشین مغازه   هیچ احتیاجی ب من ندارن ...

ولی من خیلی ناآروممممم

منم این دفعه که رفتم مامانم نبود! تاهستن قدرشونو بدون و خوش باش! زندگیتو اینجوری خراب نکن، مرگ هم به ...

خدا رحمتشون کنه عزیزمممم....

خیلی سخته فکرشم میکنم دیووونه میشم 

واااای منم هرررروز گریه شده کارم . افسردگیه ینی؟

حتما دیگه........

من وحشتناک شده حالم....

همش توی ذهنمه....

کلا افسرده شدم ...حتی به پیری خودمم فکر میکنم ...همش توی ذهنمه ...

الان که دوستان میگن متوجه میشم که واقعا افسردگیه !

چون به هرکسی که علاقم زیادمیشه نگرانش میشم ...

الان نسبت ب شوهرمم همینجوری شدم .

باید برم پیش روانپزشک