2777
2789
عنوان

خانومای تپل بیاین بگین قدووزنتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحیه بیشترازاینک خوووشگل ترمیشی؟ لباسای خوشگل موشگل میپوشی نیم تنه دامن کوتاه وقتی تاپ بپوشی دیگ ...

عزیزم چه خوب روحیه میدی. والله منم دلم خواست وزن کم کنم 😀 برای اینجور تیپ زدن باید به 50 برسید

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
عزیزم چه خوب روحیه میدی. والله منم دلم خواست وزن کم کنم 😀 برای اینجور تیپ زدن باید به 50 برسید

من ۵۱کیلو نیمم فک کنم یک کیلو همش توشکممه،اونم آب شه اندامم خوب میشه،البت من تابستونالاغرمیشم وزمستونا یکم شکم میزنم،اگه غذانخورم سریع لاغرمیشم

خخخخ عشقممم

من چون قدم ۱۶۹الانم ک وزنم شده هفتاد ولی وقتی اینجورچیزارو میپوشم خیلی بهم میاد

شوهرم دیوونه میشه ها میگ چقد خوب شدی

ولی وقتی چاق بودم عکسای قدیممو میبینم از خجالت اب میشم چه اعتمادبه نفسی داشتم بااون هیکل عروسی خواهر لباس یقه قایقی خریدم بااون بازوهای ضایم

یه جورایی انگار دارم بلند بلند فکر میکنم😂

پس من باید ببینم چی باعث لذت بردن من میشه

اونکارارو انجام بدم

و به غذا خوردنم نظم بدم 

و غذاهای نا سالم رو حذف کنم 

برای نظم دادن به غذا خوردن یه قانون خوب وجود داره قانون پل مکنا که میگه هر وقت واقعا گرسنت شد غذا بخور  و با احساس سیری دست بکش نذار سنگین بشی 

دو قانون دیگه هم داره که باعث لذت هم میشه خیلی آروم غذا بخورین و شمرده تا همه مزه غذا رو حس کنین و لذت ببرین ازش 

و اینکه غذاهایی که واقعا هوسش  رو کردی بخور  و این خودش  یه احساس لذت خوبی به آدم میده

غذاهای نا سالم از نظر من هر چیزیه  که مزه شیرین بده 

هر چی که مواد افزودنی و نگه دارنده داره مثل سس ها نوشابه ها پفک و چیپس،  کنسرو ، سوسیس کالباس و بیسکوییت و ..

گوشت قرمز  و کم تر مرغ

اینارو باید حذف کنم