2777
2789
عنوان

خانومای تپل بیاین بگین قدووزنتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 116 پست
من از ۹۲ رسیدم به ۶۶ 

خداقوت

چکار کردی؟

شیرینی اصلا نخوردی؟

یا برنج؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

مثلا لذت اینکه بهت محبت کنن

لذت پولدار بودن 

لذت جنسی 

و اینکه فکر میکنم من یکی تو بچگی همش از خوردن منع میشدم نه زبونی با نگاه چون وضع اقتصادیمون متوسط رو به پایین بود چشمم سیر نیست عقده ای شدم شاید 

حالا که افتادم تو رفاه هی میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ی تکون اساسی ب خودت بدی خب شوهرت نظرش چیه؟ چاقیتو میپسنده؟

چون قدم بلنده زشت نشده هیکلم میدونی سرتاپا یه تیکم

یعنی جوری نیستم که فقط شکم و پهلو داشته باشم ,کلا چاقم ... 

ولی خب بازم چاقم دیگه 

شوهرمم هیچی نمیگه ,روحیه نمیده واسه لاغری

من همش میشینم گریه میکنم اونم میخنده 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
تو باشگاه ها چنین جمع هایی پیدا میشه اکثرا

میخوام بعد عید برم... چندروزدیگه زایمان میکنم ,بعد که بچم از چله درآمد میرم... ولی خواهر ۱۰ کیلو ۲۰ کیلو نیست ک زود لاغرشم یا امیدداشته باشم 😔

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
چون قدم بلنده زشت نشده هیکلم میدونی سرتاپا یه تیکم یعنی جوری نیستم که فقط شکم و پهلو داشته باشم ,کل ...

روحیه بیشترازاینک خوووشگل ترمیشی؟

لباسای خوشگل موشگل میپوشی

نیم تنه دامن کوتاه

وقتی تاپ بپوشی دیگ تواینه خودتونگا‌میکنی نمیگی وای هیکلو ببین اه اه فلان