2777
2789
عنوان

خانومای تپل بیاین بگین قدووزنتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خيلي چاقم !!!!  تو دو سه ماه ده كيلو اضافه كردم . الانم مريضم نه ميتونم رژيم بگيرم نه ميتونم پياده روي كنم !!!!! هيكلمو دوس ندارم واقعا

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣
ب لاغر  من هیکلم‌گلابی شکله بیشتر رونام توچشمه بالاتنم خیلی نرماله ولی از پایین موندم معدم ...

ورزش میکنی ؟

منم مثل شمام پایینم چاقه و همهومیگن لاغر 

منتهی میخام شکمم هم کوچیک بشه

ورزش میکنی ؟ منم مثل شمام پایینم چاقه و همهومیگن لاغر  منتهی میخام شکمم هم کوچیک بشه

وای برو زومبا محشرهههه

فوری اب میکنه از بس کالری سوزه

اگر میخوای هرپی سریعتر شکمت اب شه بروزومبا

وگرن بدن سازی یذره یواشتر اب میشه

من ورزش میکردم فعلا ن دیگ نمیرم

مثلاروزی چندکالری میخوری؟

تاحالا حساب نکردم

ولی بیار حساب میکنم

با چه برنامهای حساب کنم؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

تحرک داشتنم خیلی مهمه من خودم اصولا ورزش کردن و تحرک بدون هدف خیلی جذبم نمیکنه

برای تحرک بیشتر باید تا میشه از ماشین استفاده نکرد ممثلا خرید نون نیوه و سوپرمارکت رو آدم پیاده بره و کارهای خونه هم خیلی خوبه 

قدم زدن و لذت بردن از طبیعت هم خیلی عالیه

و از همه مهم تر استفاده کم تر از موبایل و تلویزیون