2777
2789

کلا بهمن که میشه اکثرا جا میزنن وخسته میشن وناامید

بابا بخونید بره چند ماه دیگه مونده بعدش راااحت میشید.

این همه زحمت کشیدید میخوایید چند ماه شاخ بشه واستون 

خجاااالت نمیکشید برررید سر درس ومشقتون 😈😈😎

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا من دیگه بریدم.. حالم از برنامه ریزی دیگه بهم میخوره. وقتی صبح حتی ساعت ۷ بیدار میشم حالم بد می ...

گلم شما ار برنامه عقب هستین؟یا اینکه افت داشتین از لحاظ سطح درسی؟

بچه ها کاش ی گروه بود مال کنکوریا میخام عضو شم اونجا بهتر انگیزهرمیگیره ادم

اولین کار اینه کلا از شبکه های مجازی تا حد امکان دور شی

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
کلا بهمن که میشه اکثرا جا میزنن وخسته میشن وناامید بابا بخونید بره چند ماه دیگه مونده بعدش راااحت م ...

من ی بار به ی کنکوری از سر دلسوزی گفتم نیا نی نی سایت درس بخون اگه بدونی چی کار کرد😐😐😐تا دو روز فحش میداد😐😐

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
پشت کنکوری؟

بله

البته واسه ارشد میخونم

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
من ی بار به ی کنکوری از سر دلسوزی گفتم نیا نی نی سایت درس بخون اگه بدونی چی کار کرد😐😐😐تا دو روز ف ...

واقعا چرااااا؟

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎