2777
2789

من الا 20 ص دیگ دارم

اینو هم یخونم تموم میشه واسه امروز

کلا من 10-11 ساعت باید بخونم😕

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه منسجم بریزید واسه خودتون  یه چند روز استراحت و دوباره شروع کنید

دقیقا

من امشب برنامه فروردین و اردیبهشت و خرداد رو هم نوشتم

ک چی بخونم

و کی برای بار آخر مرور کنم

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

واقعا من دیگه بریدم.. حالم از برنامه ریزی دیگه بهم میخوره. وقتی صبح حتی ساعت ۷ بیدار میشم حالم بد میشه استرس میگیرم میگم چرا ۵ بیدار نشدم !!! بعد تا اخر شبم هیچی نمیخونم 😭😭

خب طبیعیه خیلی از بچه ها توی این تایم چنین حسی بهشون دست میده.بهش میگیم سندروم عید  

در کل سعی کنین از جو خونه یکم دور بشین مثلا برین کتابخونه درس بخونین.و اینکه یکی از دلایل هم خستگی مغز هست برای بچه هایی که تایم بالا داشتن و زیاد درس خوندن به اونا توصیه میشه یکم به مغزشون استراحت بدن تا خستگی مغزیشون رفع بشه و دوباره با یک برنامه قوی شروع کنن.

تجربی قبلا روزی ده ساعت الی یازده ساعت میخوندم

صبح چند بیدار میشی؟ شب چن میخوابی؟