الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم شما ار برنامه عقب هستین؟یا اینکه افت داشتین از لحاظ سطح درسی؟
من عقب موندم.. وگرنه وقتی حتی یکم تلاش میکنم نتیجه شو میبینم. مثلا تو آزمونم ادبیات و دینی رو اصلا نخونده بودم ۶۰ درصد زدم یا مثلا زیست از ۵ فصل یه فصل خونده بودم ۳۰ درصد زدم .... تنها مشکلم اینه که نمیتونم ادامه بدم . حتی صبح از خواب بیدار میشم با استرس و نارلحتی و عذاب وجدانه
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
بچه ها کاش ی گروه بود مال کنکوریا میخام عضو شم اونجا بهتر انگیزهرمیگیره ادم
ببین عزیزم فعلا دنبال گروه نرین....عضو کانال مشاوره بشین تا انگیزه بگیرین و راهکار بهتون پیشنهاد بشه ولی گروه نه.اولا وقت گیره چون خواه ناخواه وسوسه میشین که ببینین تو گروه داره چی میگذره و اینکه بعضی ها اتفاقا باعث تخریب روحیتون میشن.
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎