2777
2789
نه عزیزم  انشاالله که چسبیده به دلت  چون فرش انتقال دادی عوارض پانکچر هست  چندتا ج ...

والا من تخمک کلا ۳ تاداشتم ۲ تاش گرید aبود اون یکی abکه فریز شد ... آخه درد رحم دارم فک نکنم واس پانکچر باشه 

من عاشق نی نی ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون جنینات گرید آ بودن احتمالا هردوتاش میگیره  هزینه میکرو دکتر نصر زیاده؟؟زود نوبت میده ...

بیمارستان ۵ تومن .۴ تومن داروهام .۶۵۰ فریز جنین .البته من حدود ۴ تومن مکمل خوردم .... ان شاالله دعام کن 

من عاشق نی نی ام
بیمارستان ۵ تومن .۴ تومن داروهام .۶۵۰ فریز جنین .البته من حدود ۴ تومن مکمل خوردم .... ان شاالله دعام ...

حتما دعات میکنم ولی من مطمینم دوقلو باردار میشی عزیزم 

من بیمارستان عرفان رفتم 15 تا تخمک داشتم ولی کیفیتشون خوب نبود چون نگفته بودن مکمل بخورم 

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم میشه اسم بیمارستانم بهم بگی 

حتما دعات میکنم ولی من مطمینم دوقلو باردار میشی عزیزم  من بیمارستان عرفان رفتم 15 تا تخمک داشت ...

عزیزه دلم گاندی بودم ...نه این چه حرفیه 

من عاشق نی نی ام
اره گلم دکتر نصر 

عزیزم ذخیره تخمدانت چنده،؟؟؟نصرم به شما گفت تخمک کم داری؟؟؟به من گفت ذخیرت پایینه شانس بارداری با میکرو میاد  پایین

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
۴۰ تا منوپیور .۴ تا ستروتاید ...۵تا فولیکول داشتم ۳تاش تخمک خوب بود عزیزم 

مرسی عزیزم،عدد ذخیره تخمدانت یادته؟؟؟ببخشید هی سوال میکنم،من جدیدن مریض نصر شدم،یکم ناامیدم کرده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،