2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم گرفته اعصابم داغون  شوهرمم از صبح رفته کمک باباش ، برای خونه دختر عمه اش کناف بزنن&nbs ...

خونه دخترعمش🙄🙄

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
خونه دخترعمش🙄🙄

آره، دختر عمه اش خیلی ساده است، شوهرش هم از خودش ساده تر . پدرشوهرم و شوهرم رفتن براشون کناف بزنن، جالبیش اینجاست که شوهر دختر عمه اصلا نمونده اونجا  کمکشون

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
منم در همین شرایطم، هیشکی نیس باهاش برم بیرون، شوهرم که کلا اینجا نیس، تنهام، کلاااافه م شدیدا

بخدا مازندگي نميكنيم مردم ازاينكلاس ب اون كلاس تفريح خريد

آره، دختر عمه اش خیلی ساده است، شوهرش هم از خودش ساده تر . پدرشوهرم و شوهرم رفتن براشون کناف بزنن، ج ...

عجب چي بگم اخه

من پول دارم اما مدت هاست حوصله خرید هم ندارم ، حتی حوصله از خونه بیرون رفتن ، حتی درست و حسابی هیچ ک ...

خوش ب حالت من بودم ميرفتم انقذر خريدميكردممممممم

من شوهرم دوس داره خونه باشم نمیدونم چرا ولی انگار وقتی توخونم حالش بهتره اوایل من بهش توجه نمیکردم میرفتم بیرون ولی الان رو خودمم تاثیرگذاشته و دیگه خودمم حوصله بیرون ندارم

من شوهرم دوس داره خونه باشم نمیدونم چرا ولی انگار وقتی توخونم حالش بهتره اوایل من بهش توجه نمیکردم م ...

شوهره منم فقط دوست داره خونه بمونم