پوسیدم خونه😫😫😫 با یه بچه هفت و نیم ماهه تو این سرما بیرونم نمیشه رفت😟😟دلم بستنی شکلاتی میخواد😭😭😭😭😭
چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....
چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....
نه مجردم ، دوستام میگن افسرده شدی 😔 تنها کار مثبتی که انجام میدم سرکار رفتن ، اونم مجبورم ، هیچ کس ندارم نه خواهر نه دوستی که بتونه واسم وقت بذاره ، هیچ کس ، یکی هم که عاشقش بودم مشکلات باعث شد ترکم کنه
منم تنهام، تو باز شوهرت هست، من که شوهرمم خیلی دوره، تازه دیروز آدرس یه جایی رو به همکارم دادم که خوبه و اینا من میخام برم شما نمیاین؟ امروز ازش پرسیدم نرفتی گفت چرا ما رفتیم فلان جا هم رفتیم خیلی خوب بود😐 نامرد نکرد یه تعارف بزنه با هم بریم، میدونه من تنهام
ول كن تورو خدا برو عشق كن خرج كن حقوقت چقدره عزيزم حيفه بخدا ازاين فرصتا استفاده كن چندسالته
😔 حقوقم میانگین نهایت ۳ و نیم خودمم ۳۰ سالمه ، کار هر روزم گریه است ، دیگه نمیدونم چیکار کنم ، اصلاً احساس خوشبختی نمیکنم با اینکه بهترین خانواده ام دارم ، پدر و مادرم فرشته هستن ، اما خوشبخت نیستم ، همش غصه میخورم و عصبیم ، حق فرزندی خوب ادا نمیکنم ، حس میکنم فقط باعث ناراحتی پدر و مادرم هستن ، چون میبینم غصه منو میخورن 😔 فقط مردن چاره درد منه