2777
2789
عنوان

چيكاركنمممممم😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 34 پست

پوسیدم خونه😫😫😫 با یه بچه هفت و نیم ماهه تو این سرما بیرونم نمیشه رفت😟😟دلم بستنی شکلاتی میخواد😭😭😭😭😭

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

خوش ب حالت من بودم ميرفتم انقذر خريدميكردممممممم

یه چیز میگم مسخره نکنید الان حتی نزدیک ۲ ماه آرایشگاه نرفتم 😔 فقط شاید همون یه کفش بخرم اونم اگه حوصله کنم ، عزیزم خدا کنه دلتون شاد باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چیزیم به شوهرامون میگیم میگن دلت خوشه با این اوضاع یا یه چیزی میگن که ادم نتونه حرف بزنه

اره بخداااا خيلي بيشعورن برادرشوهرم زنش صبح تاشب بيرونه باشگاه خريد دورهمي اونوقت منه بدبخت

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
اره بخداااا خيلي بيشعورن برادرشوهرم زنش صبح تاشب بيرونه باشگاه خريد دورهمي اونوقت منه بدبخت

ن من جاریام صبح تا شب خونن طفلیا اونقدرام بی عرضن که یه دورهمی نمیزارن که حداقل یه بعدازظهر دورهم باشیم

یه چیز میگم مسخره نکنید الان حتی نزدیک ۲ ماه آرایشگاه نرفتم 😔 فقط شاید همون یه کفش بخرم اونم اگه حو ...

چرااااا اخه چراخودتو ول كردي متاهلي؟؟

بستنی شکلاتی نشد😫😫😫😫حداقل ذرت مکزیکی😭😭😭

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

پوسیدم خونه😫😫😫 با یه بچه هفت و نیم ماهه تو این سرما بیرونم نمیشه رفت😟😟دلم بستنی شکلاتی میخواد😭 ...

بيشترمون همدرديم☹️☹️☹️

بخدا مازندگي نميكنيم مردم ازاينكلاس ب اون كلاس تفريح خريد

من الان مشکلم پول نیس مشکلم اینه که تنهایی اصن بیرون رفتنم نمیاد، الانم افتادم یه گوشه رو تخت هی میگم برم نرم چیکار کنم

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
چرااااا اخه چراخودتو ول كردي متاهلي؟؟

نه مجردم ، دوستام میگن افسرده شدی 😔 تنها کار مثبتی که انجام میدم سرکار رفتن ، اونم مجبورم ، هیچ کس ندارم نه خواهر نه دوستی که بتونه واسم وقت بذاره ، هیچ کس ، یکی هم که عاشقش بودم مشکلات باعث شد ترکم کنه 

نه مجردم ، دوستام میگن افسرده شدی 😔 تنها کار مثبتی که انجام میدم سرکار رفتن ، اونم مجبورم ، هیچ کس ...

ول كن تورو خدا برو عشق كن خرج كن حقوقت چقدره عزيزم حيفه بخدا ازاين فرصتا استفاده كن چندسالته

من الان مشکلم پول نیس مشکلم اینه که تنهایی اصن بیرون رفتنم نمیاد، الانم افتادم یه گوشه رو تخت هی میگ ...

من مشكلم پوله تنهاييه غريبي بي كسي

من مشكلم پوله تنهاييه غريبي بي كسي

منم تنهام، تو باز شوهرت هست، من که شوهرمم خیلی دوره، تازه دیروز آدرس یه جایی رو به همکارم دادم که خوبه و اینا من میخام برم شما نمیاین؟ امروز ازش پرسیدم نرفتی گفت چرا ما رفتیم فلان جا هم رفتیم خیلی خوب بود😐 نامرد نکرد یه تعارف بزنه با هم بریم، میدونه من تنهام

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
ول كن تورو خدا برو عشق كن خرج كن حقوقت چقدره عزيزم حيفه بخدا ازاين فرصتا استفاده كن چندسالته

😔 حقوقم میانگین نهایت ۳ و نیم خودمم ۳۰ سالمه ، کار هر روزم گریه است ، دیگه نمیدونم چیکار کنم ، اصلاً  احساس خوشبختی نمیکنم با اینکه بهترین خانواده ام دارم ، پدر و مادرم  فرشته هستن ، اما خوشبخت نیستم ، همش غصه میخورم و عصبیم ، حق فرزندی خوب ادا نمیکنم ، حس میکنم فقط باعث ناراحتی پدر و مادرم هستن ، چون میبینم غصه منو میخورن 😔 فقط مردن چاره درد منه