2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجامیخوایدبری 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

۸ یاعت دیونه میشه لجه اونم با هواپیماهای ای ان

اینقد فشردس که دل ادم بزرگ میگیره

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
من پرواز11ساعته داشتم 7ساعتشو سیتریزین دادم خوابید بقیشم بیداربود و تو پرواز برو بیا رو سرمردم

اذیت کرد ؟! 

من گذشته از پرواز، از اینکه اونجا هم اذیت بشه میترسم. 

راستش پرواز داخلی هم تابحال نبردمش

مسافرت داخلی در حد ۷ ساعت با ماشین خودمون رفتیم

من براش از منزل خودمون آب میبرم که آب به آب نشه، یهو تو مسافرت اسهال استفراغ نمیشه بنظرت؟!

اذیت کرد ؟!  من گذشته از پرواز، از اینکه اونجا هم اذیت بشه میترسم.  راستش پرواز داخلی هم ...

نه نکرد براش فیلم گذاشتم و وسط هواپیما میرفت مهماندارا بازی میکردن باهاش تارسیدم.اب به اب نشد و کارخاصی نکردم.امابایدبسیارحواست بهش باشه چون خارج ازکشور رفتن و خدای نکرده اتفاقی برای بچه بیفته هیچ کس بدادت نمیرسه.بجه من لبش خوردبه میزناهارخوری کلی خون اومد وهیچ کس نبودبه دادمون برسه.خداروشکرخودم بندش اوردم و اوضاع بیریخت نبودزیاد

نه نکرد براش فیلم گذاشتم و وسط هواپیما میرفت مهماندارا بازی میکردن باهاش تارسیدم.اب به اب نشد و کارخ ...

حالا شکر خدا مشکل خاصی نبوده و اذیت نشدین

من خیلی تردید دارم

از یک طرف دلم واقعا مسافرت میخاد و سال گذشته هم چون زایمان کرده بودم نرفتم جایی، کلا یکساله خیلی کم تفریح کردم

از طرفی میگم، اینهمه هزینه کنم و اصلا بهم خوش نگذره چی؟!!!

از یک طرفم میترسم بمونم خونه و کل عید از شهرستان مهمون بیاد!!!

همسرم میگه بریم ترکیه که نزدیکتره

ولی چندبار رفتیم از طرفی عید سرده

نمیدونم چکاری درسته؟!