2777
2789
عنوان

بی بی چک باخون

200 بازدید | 13 پست

سلام من دوره هام 37 روزه بودولی پریودنشدم الان چهل روزه ازدوره قبلیم میگذره هرچی تست باادرارمیزدم اولش یه سایه مانندبودبعدکه خشک میشدیه خط دیده میشد..عمم گفت یه راه دقیق هست اینکه باسرنگ خونتویکم بکشم بذارم یه جاثابت یه مایع بالای خونت وایمیسه که پلاکتای خونه توش سروم خون هم میگن بهش اون مایع سفیدمانندروباسرنگ ازروش بکشم به جای تست به جای ادراربریزم اگه دوتاخط افتادینی حامله ای ..خلاصه دوتاخط افتاد تودوتاتست ریختیم اونجوردوتاخط افتاد...بنظرتون باردارم؟یکشنبه میرم ازمایش....سرگیجه دارم شدید ولی حالت تهوع ونفخ شکم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو ازمایشگاهم به همین روش ازمایش بارداری میگیرن اگه بخوای بی بی چکت رو هم میدن ازمایشگاها

خب پس تیترو چجوری حساب میکنن؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خب پس تیترو چجوری حساب میکنن؟

ببین ازمایش بتاواسه اینکه حامله ای یانه به این روش انجام میدن ینی پلاسمای خونومیریزن توبی بی چک اگه مثب شد میزارن پلاکتوتودستگاه مقداربتامعلوم میشه اگه منفی شد یه بتای الکی زید 10 میگن ولی ازمایش تیترودیگه اینجورانجام نمیدن توبی بی چک انجام نمیدن همون لحظه پلاسمارومیذارن دستگاه مقداربتارودقیق میزنن