2777
2789

من ۴ روزه که از موعدم گذشته هرچی بی بی زدم منفی شده یک ساعت پیش خون آبه دیدم در حد چند قطره بود خون صورتی بود انگار با اب مخلوط شده

تین یعنی پریود شدم؟ یا لک لانه گزینیه؟ اخه شنیدم لانه گزینی نزدیک موعد اتفاق میفته اما از موعد من ۴ روز هم گذشته

😢 پس یعنی باردار نیستم؟😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همیشه منظمه پریودات امکان داره باردار باشی. واسه من که بعد  ۷ ماه  اقدام هم نشد

فوقش یک یا دوز عقب مینداختم البته الان چند ماهه که منظم شده

حالا این لک لانه گزینی میتونه باشه یا پریودیه

نمیخام ناراحتت کنم اما لانه گزینی انقد زود نیس

زود؟؟؟ اخه مگه لانه گزینی قبل از موعد اتفاق نمیته؟ الان من ۴ روز از موعدم گذشته بخاطر همین شک دارم که لانه گزینی باشه

زود؟؟؟ اخه مگه لانه گزینی قبل از موعد اتفاق نمیته؟ الان من ۴ روز از موعدم گذشته بخاطر همین شک دارم ک ...

من دو هفته از موعدم گذشت تا لکه دیدم البته شاید مال من اینطور بوده باشه 

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام

عزیزم تجربه ی هرکسی فرق داره بیخودی به خودت استرس نده 

فقط منتظرباش تاچندروزبعدبروآزمایش بده

الآن ماحرفی بزنیم یاته دلتوخالی کردیم یاالکی امیدوارت کردیم 

پس توکلت به خداباشه من توبارداریم لک لانه گزینی ندیدم وروزموعدمم پریودشدم تاچندروزفقط کم میومد وبعدازهشت روزاتفاقی تست زدم ومثبت شد.

پس فکرتوآزادکن انشاالله که خیره

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
زود؟؟؟ اخه مگه لانه گزینی قبل از موعد اتفاق نمیته؟ الان من ۴ روز از موعدم گذشته بخاطر همین شک دارم ک ...

عزیزم‌منم برای اولین بارموقعی ک برااولین باراقدام کردم ۱۰روزعقب انداحتم بیبی -خون ابه دیدم فرداش پری وبارسوم حامله شدم بیبی بد۱۰روزاینا+شد ولی سقط شدب علت مسافرت وخستگی😔تواقدامم دعام کن

واسه امضات صلوات فرستادم انشاالله سالم بیادبغلت وزیرسایه پدرومادربزرگ بشه 

اگه یادت بودم سرزایمان منوهم دعاکن منم بیست ماهه برادومی تواقدامم.

توهم منوحلال کن بخاطراین خواستم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

واقعا؟ پس احتمال داره که لانه گزینی بعد از موعد باشه اخه میگن قبل از موعده

چی بگم 😔توکل بخدا