2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا کمک. لک لانه گزینی یا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه امضات صلوات فرستادم انشاالله سالم بیادبغلت وزیرسایه پدرومادربزرگ بشه  اگه یادت بودم سرزای ...

خیلی از پیامت خوشحال شدم عزیزم من سر همه نمازام واس همه خانومایی ک مثل من در آرزوی نی نی بودن دعا میکنم از این ب بعد واس توهم دعا میکنم .نمیدونم قبول میشه یا نه ولی من از ته دلم میخام ب حق مادر سادات ک ب زودی آغوشتو پر و لباتو خندون کنه قربونت برم 

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام
نه تخمک گذاریم دیر نبود پس الکی دلخوش نشم

خیلی وقتها میگن منفی کاذب هست جواب بی بی ، ولی واقعا ۹۰ درصد مواقع بی بی چک درست میگه ، انشالا که باردار باشی اگه هم نبودی ماه دیگه باردار شی انشالا

عزیزم‌منم برای اولین بارموقعی ک برااولین باراقدام کردم ۱۰روزعقب انداحتم بیبی -خون ابه دیدم فرداش پری ...

خدا انشالله یه دوقلو بهت میده عزیزم خدا بزرگه حواسش به دل ماها هم هست توکل کن به خدا

پس تقریبا مثل همیم واسه منم لک میبینم ولی فرداش پریود میشم واسه شما ۴ روز تاخیر به احتمال زیاد بارد ...

دعا کن 

انشالله که باشم ولی دلخوش نیستم دیگه از دکتر رفتن بیزارم

امیدم فقط به خداست 

از زخم زبون این و اون هم خسته ام 

خدا به حق این شب عزیز دامن تو رو هم سبز کنه انشالله دو تایی باردار شیم به همدیگه خبر بدیم

دعا کنین. انشالله شما هم به حاجت دلتون برسین

انشاالله خدابراتون بهترینارورقم بزنه.آمین

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
خیلی از پیامت خوشحال شدم عزیزم من سر همه نمازام واس همه خانومایی ک مثل من در آرزوی نی نی بودن دعا می ...

فدات عزیزم لطف میکنی

انشاالله خداوندبراهممون بهترینارورقم بزنه،وهمیشه سلامت وشاددرکنارعزیزانمون باشیم.آمین

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘