2777
2789
عنوان

😋😁بیاید از ویار های بامزه و شاخدار بارداریتون بگید 😋😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 69 پست

من هروقت اقامون میومد سمتم عق میزدم اولا نمیدونستم.متلا تو خونه نشسته بودم راست راست واسه خودم این بنده خدا میومد خونه من افقی میشدم و عق میزدم... بعدها فهمیدم ب این بنده خدا ویار دارم البته اصلا بهش نگفتم... دقایق اول حالم بهم میخورد بعذش عادی میشد! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی بود شیره ابو ک بار میکردی حالش بهم میخورد خودمم اب دهنمو ک قورت میدم گلاب ب روت بالا میارم البت ...

تو خواهر من نیستی؟؟😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من شدید لواشک و چیزهای ترش دوست دارم الان... یک شب تا صبح برنامه ریختم که تا صبح سد برم خرید لواشک بخرم , تو غرفه تا لواشک دیدم باز کردم خوردم داشتم میخوردم از این آقاهای تو فروشگاه ها اومد فکر کرد دزدم کع دارم تند تند میخورم گفت خانوم بیا صندوق حساب کن , گفتم بازم خرید دارم گفت پس پوستش رو بده من تا اومدی رو چیزها حساب بشه😒😒😒

من خودم از بوی و قیافه مرغ هم خیلی بدم میومد. بنده خدا شوهرم غذا مورد علاقش زرشک پلو با مرغ سوخاریه .تو این ۶ ماه فقط ۲ بار زوری براش درس کردم.تازه تو دلم کلی فوشش دادم

ز گیتی دو کس را سپاس ؛ یکی حد شناس ... دیگری حق شناس

وای نگو من چهار ماه اب نخوردم صدای آب ریختن از آب سرد کن دیونه ام میکرد بوی مایع دستشویی پرتقال دیونه ام میکرد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ