2777
2789

از بچگی تا الان همیشه داشتم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی تا الان همیشه داشتم

چطوریه؟ انگار همش دلهره داری؟؟

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
چطوریه؟ انگار همش دلهره داری؟؟

وقتی دیگه خیلی شدید میشه دلهره هم دارم . کلا خیلی حالت بدیه بیشتر اوقات احساس میکنم قلبم از دهنم داره میاد بیرون

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 وقتی دیگه خیلی شدید میشه دلهره هم دارم . کلا خیلی حالت بدیه بیشتر اوقات احساس میکنم قلبم از ده ...

وای منم اینجوری شدم خیلی حس بدیه یکی هم صداشو بالا میبره بیشتر میشه تپشم

چرا؟؟؟ دکتر نگفته ازچیه؟ من هیچ‌وقت اینجوری‌نبودم تازه چند روزیه مدام تپش زیاد دارم

افتادگی دریچه میترال دارم  از کلاس سوم تا الان درگیرم باهاش

وای منم اینجوری شدم خیلی حس بدیه یکی هم صداشو بالا میبره بیشتر میشه تپشم

منم به صدا حساسم .گوشیم همیشه رو سایلنته ،یهو زنگ بزنه حالم بد میشه