2777
2789
عنوان

خودم میدونم محاله ولی راجع به بی بی چکه یه دقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 69 پست
الان اگه داری امتحان کن روی خودش هم نوشته نتیجه تا ۵دقیقه معتبره حالا شاید زودتر مثبت شد شما بعد از ...

ندارم خونه.باید بخرم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی بعد از پری گذاشتم!!!!این اون قسمت محالشه!!!سینه هام معمولا بعد از اومدن پری کوچیک میشد ولی این ...

توکل ب خداکن ودوباره بی بی بزن انشالله ک مثبته ودم عیدی خدادلتوشادمیکنه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

عزیزم تو ک نمیدونی کی هاله انداخته😐

دیگ بعد خشک شدنش ک هاله نمیندازه

یکی دیگ بزن ببین چقد طول میکشه

من ۵دقیقه طول میکشید هاله بندازه

یکی بود بعد ۵ساعت هاله انداخت باردار بود

توکل بخدا

مبارکه😍

عزیزم تو ک نمیدونی کی هاله انداخته😐 دیگ بعد خشک شدنش ک هاله نمیندازه یکی دیگ بزن ببین چقد طول میک ...

هاله سفید همون موقع انداخت.تو چند ثانیه....ولی نمیدونم تو این دوروز کی صورتی شده

بی بی بعد از پری گذاشتم!!!!این اون قسمت محالشه!!!سینه هام معمولا بعد از اومدن پری کوچیک میشد ولی این ...

ببین عزیزم بعداز۵دقیقه مثبت کاذبه اماشمامیگی چن منفی بودکنارگذاشتمش...شایداصلاقبل پنج دقیقه مثبت شده باشه..یه دونه دیگه محض اطمینان بزن امیدوارم که مثبت باشه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
ببین عزیزم بعداز۵دقیقه مثبت کاذبه اماشمامیگی چن منفی بودکنارگذاشتمش...شایداصلاقبل پنج دقیقه مثبت شده ...

منم همینو میگم....امروز که جمعه اس و شهرماهم یکدونه داروخونه داره.شوهرم میکه شاید بعدظهر باز کنه.منتظر میمونم تا فردا صبح