2777
2789
عنوان

خودم میدونم محاله ولی راجع به بی بی چکه یه دقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 69 پست
منفی بود    

اخه عزیزم تو پریودت تازه تموم شده،چرا خودتو اذیت میکنی؟

منم شش ماه اقدام بودم درکت میکنم،ولی اینکارا خودتوفقط اذیت میکنه...وقتی از موعدت گذشت و پریود نشدی بیبی بزن،به علائم هم اصلا توجه نکن،چون توی اقدام خیلی تغییرات میبینی...

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
بی بی بعد از پری گذاشتم!!!!این اون قسمت محالشه!!!سینه هام معمولا بعد از اومدن پری کوچیک میشد ولی این ...

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم اما من دقیقا عین تو بودم, قبل از موعدم گذاشتم, اون موقع خط ننداخت ولی ظهرش دیدم دوتا هط شده.. ولی ولی پریود هم شدم. .ماه بعدش انداختم ک تست زدم و دیدم مثبته.. نکته اش اینجا بود ک من دوماه بودم و لی خارج رحمی بود.. 

یعنی اون بی بی چک اولی درست ج داد ولی من پریود شدم و خارج رحنی بودم

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم تو پریودت تازه تموم شده،چرا خودتو اذیت میکنی؟ منم شش ماه اقدام بودم درکت میکنم،ولی اینکار ...

واقعا دارم کم کم اذیت میشم از حرف و حدیث های پشت سرم و پیش روم....خدا به همه منتظرا نی نی بده....

اینقدر اتفاقات بد داشتم منتظر اتفاق خوب اومدن نی نی ام‌...حق با شماست دوستم...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
عزیزم نمیخوام نگرانت کنم اما من دقیقا عین تو بودم, قبل از موعدم گذاشتم, اون موقع خط ننداخت ولی ظهرش ...

الانم تو اقدامم دیگه منتظر موعدم میمونم ...

واقعا دارم کم کم اذیت میشم از حرف و حدیث های پشت سرم و پیش روم....خدا به همه منتظرا نی نی بده.... ا ...

میفهمم..

منم یک سال و نیمه ازدواج کردم،یک سال اول خودمون نخواستیم،شش ماه اقدام بودیم..انقدرررر ازم میپرسن نی نی نداری؟سنت بالا میره ها..بالای سی سال سخت بچه دار میشن،فلان و بهمان...خیلی منم اذیت شدم..تازه چند روزه ازمایشم مثبت شده،امیدت به خدا باشه..چله حدیث کسا نذر کن حتما حاجت میگیری...من یک ماه پیش چله گرفتم..

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
عزیزم نمیخوام نگرانت کنم اما من دقیقا عین تو بودم, قبل از موعدم گذاشتم, اون موقع خط ننداخت ولی ظهرش ...

بعد چیکار کردی؟

مشکلی برات به وجود نیومد؟

میفهمم.. منم یک سال و نیمه ازدواج کردم،یک سال اول خودمون نخواستیم،شش ماه اقدام بودیم..انقدرررر ازم ...

الان هاله انداخته!!بعد از این همه ساااااعت!!!

مبارکت باشه ان شاالله و قدمش خیر باشه برات...

برای منم دعا من عزیزم

الان هاله انداخته!!بعد از این همه ساااااعت!!! مبارکت باشه ان شاالله و قدمش خیر باشه برات... برای م ...

خب اگه هاله انداخته حتما برو دکتر و یه سونو واژینال بده مشکلی نباشه..

ممنونم،ان شاءالله روزیت بشه به زودی

بعد چیکار کردی؟ مشکلی برات به وجود نیومد؟

بعد هیچی دیگه قرار بود دوشنبه اش برم سونو تا ببنم خارج رحمیه یان. ک یکشنبه اش خونریزی کردم و سزارین شدم ب طرز وحشتناک 😢😢😢

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
بعد هیچی دیگه قرار بود دوشنبه اش برم سونو تا ببنم خارج رحمیه یان. ک یکشنبه اش خونریزی کردم و سزارین ...

ای وای عزیزم..ان شاءالله به زودی یه بچه سالم خدا بهتون میده..