2777
2789

دوروز پیش بی بی گذاشتم منفی بود.یعنی سریع هاله سفید تو قسمت تی انداخت.توجه نکردم ولی بی بی گذاشتم تو طاقچه رختکن.کلا فراموش کردم.امروز یهو یادم اومد رفتم دیدمش دوتا خط بووووود!!!!!صورتی صورتی!!!بیاین بگین بی بی بعد دوروز جوابش مثبت کاذبه و اعتبارنداره تا الکی دلخوش نباشم! 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

روی راهنماش معمولا مینویسه اینو

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوعزیز عکس بده ببینیم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

مبارک باشه عزیزم بارداری بروسریع آز بده

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

الان اگه داری امتحان کن روی خودش هم نوشته نتیجه تا ۵دقیقه معتبره

حالا شاید زودتر مثبت شد شما بعد از چند روز دیدی واسه اطمینان الان چک کن انشالله ک خیره 

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪

من دخترخالم بی بی زدمنفی شدبی بی شوگذاشت کناررفت کارای خونشوکرد بعد۱ساعت اومددیدکه بی بی مثبت شده خداهم الان بهش یه پسرتوپول ونازداده انشالله روزی همه منتظرا

مبارک باشه عزیزم بارداری بروسریع آز بده

بی بی بعد از پری گذاشتم!!!!این اون قسمت محالشه!!!سینه هام معمولا بعد از اومدن پری کوچیک میشد ولی اینبار فرق نکرد مثانه ام همش حس میکنم پره وگذاشته بودم که شاید سردیم کرده ولی ذوقی بی بی گذاشتم.....

بنظرتون ارزش داره بی بی دوباره بزنم؟؟اصن نمخام منفی ببینم...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹