2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم دعوام شد تو نامزدی رفتیم بحرفیم مشکلاتو حل کنیم.....خخخخخ اخرش ک منو رسوند خونه قاعدتا باید مشکلاتمون حل شده میبود ....تقریباهم حل شد یهو گفت خواهرم گفته برو دعا کن نبینمت گلاب وگرنه میشورمت مینوازم رو بنو منم حرصی شدم حلقمو دراوردم پرت کردم رو صندلی ماشین و تق درو کوبیدم رفتم حونه ..بعدش حس حماقت بهم دست داد اخه حلقه پرت کردن خز شده دیگه ..خاهزشم اون حرفو نزده بود اصلا میشناسمش.

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه بار با مادر شوهرم سر عروس خوب و بد بحث بود منم جو گیر شدم پرسیدم الان شما از من راضی هستی من عروس خوبیم ،اونم گفت حالا ببینیم چی میشه ،تو دوران نامزدی بودم ....احساس حماقت وسبکی ....😕😐😑

قدر زر زرگر داند و قدر گوهر گوهری 👑
تعریف کن😀😀😄

یه بار جو گرفتم نزدیک عید به مادرشوعرم گفتم خواستی بگو بیام خونه تکونی کمکت صبح از خواب پاشدم زنگ زد گفت امروز بیا کمکم رفتم کل ظرفارو ریخته بود تو لکه بر گفت بسور کف کن ابکشی خشک کن بردار.به معنی واقعی کلمه ج ر خوردم

تو نامزدی تا شوهرم از سرکار میومد جوراب و شرت زیرپوشش بدو بدو میرفتم میشستم  مادرشوهرمم میخندب ...

😂😂😂😂دقیقا  چه فکری میکردی پیش خودت بگو جان من

و خدایی که به شدت کافیست ... 

بچه ها یکی از کاربرا تعریف میکرد سر یه قضیه ایی با جاریش قهر بوده به اصرار شوهرش و مادر شوهرش میره ازش معذرت خواهی کنه آخرش خییلی جوگیر میشه دست جاریشو میبوسه😭😭😄😭😭😄

ماه محرم که میشد من و خاهرم مجرد بودیم یکی از فامیلامون هر سال محرم نذری میداد من و خاهرمم بدو بدو میرفتیم پیازا و سیب زمینی هاشون رو پوست میکندیم نه اب مبخوردیم نه حرف میزدیم میرفتبم تو حس و حالا بکن کی نکن 

اونام فکر مبکردن ما تو فکر شوهریم هی گونی میاوردن و هز مزخندبدن بواشکی هوووف😓

پسر مجردم داشتن 

حالا من شوهر کردم خاهرم هنوز مونده 😁

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
😂😂😂😂دقیقا  چه فکری میکردی پیش خودت بگو جان من

فکر میکردم اینجوری میگن به به چه عروس خانمی کار کنی😁

کسی نبود راهنماییم کنه خاهر😅

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
یه بار با مادر شوهرم سر عروس خوب و بد بحث بود منم جو گیر شدم پرسیدم الان شما از من راضی هستی من عروس ...

البته مادرشوهرمم (...........)تو این جور قضایا ،ادب حکم میکرد که بگه خدا ازت راضی باشه دخترم بله که راضیم ،

بنده خدا انقدر چوب این اخلاقش رو میخوره ،که بلد نیست مثل آدم صحبت کنه

قدر زر زرگر داند و قدر گوهر گوهری 👑
عین فیلما😄😄😄😄

اره ...دیگه بعد یه مدت حلقه رو مجدد دستم کرد گف بار اخرت بود درش میاری .

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی