2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخنت شاید تو گوشتت فرو میزه باعث چرک میشه

اولین باره دستم اینجور شد..قبلا انگشت شصت پام شد با پماد دارو حل شد حالا انگشت دستم شده..ریشه ناخن رفته تو گوشتم چرک کرده

خدا جونم شکرت
یه کار بگم چندشه ولی خیلی مفیده یه پیاز کوچیکو بپز بعد انگشتت رو فرو کن داخلش نیم ساعتی بذار باشه ع ...

باشه حتماااا دستت درد نکنه خدا خیرت بده..فقط خوب بشه

خدا جونم شکرت

من یه کاری میگم بکن شاید خنده دار یا چندش باشه ولی خوبت میکنه قند تو دهنت خیس کن وقتی که با ای دهنت قند اب شد بریز تو یکم ارد چندبار این کارو تکرار کن تا یه خمیر سفت درست بشه اونو ببند رو انگشتت چرکشو میکشه بیرون احتمالا ناخنتو بد گرفتی فرو میره تو گوشتت دوسه شب این کارو کن خوب میشه اگرم تونستی بعدش عنبرنسا دود بده به انگشتت

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... 💍❤
اولین باره دستم اینجور شد..قبلا انگشت شصت پام شد با پماد دارو حل شد حالا انگشت دستم شده..ریشه ناخن ر ...

همون انتی بیوتیک ها ک برای پا دادن ( کرم و شستشو ) رو برای دستت بزن

یادم تورو فراموش..