2777
2789
عنوان

مادرشوهر و خواهرشوهرا بيان

2365 بازدید | 16 پست

من يك عروس هستم،چندسالي ميشه عروسي كردم،از روز اول خواستگاري همه ي تلاشمو كردم كاري كنم كه خانواده شوهرم دوستم داشته باشن و ازم راضي باشن ،خودمم خيلي دوستشون داشتم چون ظاهرا خوب و مهربون بودن ولي يه كم كه گذشت فهميدم خيلي ادماي دو رو و متظاهري هستن و مدام هم شكوه و شكايت بيخودي دارن،دنبال بهانه هستن و مدام ميخوان ازت ايراد بگيرن و عيب روت بذارن تا ديگران متوجه محاسنت نشن انگار يه جور حسودي كردن به نظرم،اينو هم بگم كه خودم هم دختر اروم و بي حاشيه و أهل رودربايستي هستم و هرسازي زدن رقصيدم، از تظر قيافه و اندام و تحصيلات و شغل و .... خيلي خوبم و خواستگاراي خوب زيادي هم داشتم .با شوهرم تقريبا تو يك سطحيم،و پايينتر يا بالاتر نيستم  ولي خانواده شوهرم بسيار خودشيفته و از خودراضي هستن ،طوري كه اگه جايي باشيم و كسي تعريفي از من بكنه همه ي تلاششون رو ميكنن تا به طرف ثابت كنن اشتباه كرده،رفتاراشون باهام خيلي سرد و سنگينه و متقابلا انتظار دارن من خيليييي بيش از حد براشون مايه بذارم از هر نظر  و من هم ميذاشتم،ولي چند وقتيه كه واقعا بهم برخورده و مثل خودشون رفتار ميكنم و اونا هم بدتر شدن و همه جا پشت سرم خيلي حرف ميزنن ،ميخوام بدونم شماها در مقام مادرشوهر و خواهرشوهر چه انتظاراتي از عروس دارين،اگه چجوري باشه خيلي دوسش دارين از ته دل ،وحساسيتتون كم ميشه ؟ واقعا برام مهمه كه رابطه ي خوبي باهاشون داشته باشم چون هم دوست دارم از صميم دل ازم راضي باشن هم ارامش شوهرم و هم به خاطر بچم ميخوام هيچ دلخوري نباشه بينمون،لطفا از زاويه ي ديد مادرشوهر و خواهرشوهر نظر بدين نه عروس

من نیستم ولی آفرین به تو که دنبال صلح و صفایی ایشالا راهشم پیدا کنی    

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی میبینم برادرم لبخند داره و چشماش شاده ، وقتی میبینم تو زندگیش کمبودی از طرف همسرش نداره ، اگه مشکلی هم داشته باشم با عروسمون (که تا حالا نداشتم ) هیچی نمیگم و رد میشم . 

اما وقتی خودم عروس باشم و خانواده همسرم تلاش کنن من رو کم کنن ، من سعی میکنم اینقدر به همسرم خودم رو خوب و حقیقتم رو نشون بدم که کسی نتونه با صحنه سازی چیزی رو خراب کنه.

مرد وقتی خوشبخت باشه تو زندگیش نیاز غرورش رفع شده باشه و بزرگ و اول خونه شمرده بشه به هیچ کسی اجازه نمیده تو زندگیش دخالت کنه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

مادر شوهر ،خواهرا شوهرا نریزن  سرم چون خودشون مادر شوهر یا خواهر شوهر خواهند داشت یا دارن ،آره استثنا هم داریم که بعضی مادرشوهرش فرشته ان و قربونشونم برم دمشونم گرم من با اونا کاری ندارم ،واما خواهرم ببین مادر شوهر فرشته هم که باشه باز مادر شوهره یعنی خودشم نخواد باز یه حسی درونشو غلغلک میده تا زهرشو بریزه حالا به هر صورت ،الکی حرص و جوش نزن هر کاری کنی باز دارن که یه چیزی بگن بهت،با مادرشوهرهای مهربون که کاری نداریم با اونیم که روح شیطانی داره کاری نداریم 

برید دعا کنید گیر دو روش نیوفتید که بیچاره می‌شید 

در ظاهر فرشته ،ولی امان از باطنشون وای وای وای خدا واسه دشمن آدمم نخواد والا

از دیو هفت سرم بدتره😡😡😡😡

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉

زن داداش من دیگه اون سر دنیاست وقتی هم اینجا بود مشکلی نداشتیم چون انتظار خاصی از هم نداشتیم اگر هم کاری برای هم میکردیم چون لطف بود کلی خوشحال میشدیم 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
مادر شوهر ،خواهرا شوهرا نریزن  سرم چون خودشون مادر شوهر یا خواهر شوهر خواهند داشت یا دارن ،آره ...

باهات تا حدی موافقم ولی اگه رگ خواب همسر رو بلد باشی یواش یواش خودش متوجه رفتار مادرش میشه اما اگه شروع کنیم به بدگویی از مادرش ، خواهرش و ‌‌... فقط باخت داره برامون و دخالت هایی که مادرشوهر داره 

میدونی چرا مردا بعد ازدواج مامانی میشن ، چون ما خیلی کاراش رو وظیفه میدونیم اما مادرش بعد از این که متاهل شده همش از تعریف میکنه و غرور بهش میده جلو بقیه ولی ما همش میگیم خوب مگه چیه فلانه .... 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
باهات تا حدی موافقم ولی اگه رگ خواب همسر رو بلد باشی یواش یواش خودش متوجه رفتار مادرش میشه اما اگه ش ...

من مشكلي با همسرم ندارم كاملا ميدونه كي دورو هست كي متظاهر و....منو هم كاملا قبول داره و به حرفمه

ولي دلم ميخواد خانوادش باهام خوب باشن طوري كه از كنار هم بودن لذت ببريم با هم راحت باشين،بچم عمه هاشو دوست داشته باشه و يه خانواده شاد و خوشحال باشيم نه دشمن كه همه به هم متلك بگن وقيامه بگيرن و بخوان همديگرو از صحنه خارج كنن تا فقط خودشون ديده بشن

شوهرم خيلي هوامو داره،تقريبا بيشتر مواقع تو زندگي حرف و نظر من اعمال ميشه و اين كاملا مشخصه تو زندگيمون يعني هر غريبه اي هم يه بار ما رو ببينه ميفهمه كه شوهرم چقد هوامو داره و حرف حرف منه،به نظرتون اين باعث ميشه خانوادش از من بدشون بياد؟؟؟

البته من هميشه احترام اونا رو نگه ميدارم و سنگ تموم ميذارم براشون،با اينكه تقريبا يك طرفه هم هست ولي معلومه از دستم حرص ميخورن و چشم ديدنمو ندارن كاملا از رفتاراشون معلومه

باهات تا حدی موافقم ولی اگه رگ خواب همسر رو بلد باشی یواش یواش خودش متوجه رفتار مادرش میشه اما اگه ش ...

نه بابا به رگ خواب همسر ربط نداره بلاخره بچشه دیگه بلده بکشونش سمت خودش جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب

آخه نیشاشونو وقتی شوهرت باشه نمی‌زن که وقتی نیست میزنن ،انوقت تواعصابت خورد میشه به پسره هم که بگی فکر می‌کنه داری عروس بازی درمیاری دیگه ،ته ته دلشم حقومیده به ننش،

نه تو به من بگو وقتی طرف دختر بزرگ داره باید از عروسش انتظار داشته باشه ظرف بشوره

حالا من دو روز  بود سرما خورده بودم حالمم بد بود رفتم پایین پیششون،تو یه ساختمونیم،گفت میرم سبزی بگیرم پاک کنیم گفتم واسه من نگیر مامان جان حالم خوش نیست، نمیتونم اصن انگار نه انگار رفته بود گرفته بود واسه خودشو پاک کرد منم واسه خودمو آوردم با بدبختی پاک کردم با اون حال بدم ،بعد جالبیش اینجاس بعد از ظهر اومده میگه بیا بریم خورد کنیم میگم حالم بده نمیتونم ،میکه به نظر من که خوبی😨😨😨

حالا دختر خودش یه چیزیش بشه وای وای وای

اما جلو پسرش خوبه هاااا مثل فرشته ها

البته من هميشه احترام اونا رو نگه ميدارم و سنگ تموم ميذارم براشون،با اينكه تقريبا يك طرفه هم هست ولي ...

حسودن دیگه چشم ندارن خوبی تو شوهرتون ببینن حتما