سلام دوستان! من امروز سي و يكم سيكلم هستم كه همين الان بي بي چك زدم و زير سي ثانيه خط انداخت! پريودم نامنظم هست، و تيروئيد كم كار دارم كه با دارو تحت كنترل اومده دو ماهه و اينكه من روز ١٨ سيكل هم بي بي زدم كه هاله انداخت اما آز خونم منفي شد!و من اصلا جدي نگرفتمش در حالي كه كاملا درست بوده! مديكور برخلاف شايعاتي كه در موردش هست بسيار دقت بالايي داره، اما از علائمم براتون بخوام بگم، پررنگ ترين علامتم درد و گز گز و خارش نوكه سينم بوده و هست كه از ده روزه پيش يكسره دارمش يعني از روز ٢١ سيكلم و اينكه ديشب تو خواب يه دلدرد عجيبي شدم كه از خواب پريدم اما خيلي زود خودش برطرف شد و دو روزم هست كه حالت هاي خيلييييي خفيف پريودي رو دارم، همين. چند بار هم گر گرفتم. اميدوارم كه آز خونم هم مثبت بشه 🙏🏻🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من امروز موعدم بود که پری نشدم البته علایم پری دارم احتمالا میشم ولی جالب که خیلی گشنم میشه و سینه هام نوکش حساس شده و معدم انگار ترش کرده،درصورتی که چیزی نمیخورم،دلم گشنشه اما دلم نمیخاد ترشحم دارم امروزم بی بی گذاشتم منفی شده دیگه فعلا. نااميدم و منتظر پریود
خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
به نظر من مدیکور چون دوز خیلی خیلی پایین بتا رو هم نشون میده زودتر مثبت میشه و امکان داره اون باردار ...
پس چرا من نشدم حامله هم نبودم چرت و پرت و الکی خط میندازه همیشه من هروقت استفاده کردم یا الکی هاله انداخت یا مثبت شد در کمال ناباوری چند روز بعدشم پریود میشدم 😏