2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت😍بياين تا از علائمم بگم شايد به دردتون بخوره☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 62 پست
استارترجون منم فردا موعدمه کلی امپول زدم برا تنبلی الان ی ساعته دل درد خفیف پری گرفتم دقیقنم فقط نوک ...

به نظر من نود و نه درصد بارداري!!! چون منم هيچوقت نوك سينم گز گز نميكرد فقط سينم درد ميگفت! بي بي بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز موعدم بود که پری نشدم البته علایم پری دارم احتمالا میشم ولی جالب که خیلی گشنم میشه و سینه هام نوکش حساس شده و معدم انگار ترش کرده،درصورتی که چیزی نمیخورم،دلم گشنشه اما دلم نمیخاد ترشحم دارم امروزم بی بی گذاشتم منفی شده دیگه فعلا. نااميدم و منتظر پریود 

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
به نظر من نود و نه درصد بارداري!!! چون منم هيچوقت نوك سينم گز گز نميكرد فقط سينم درد ميگفت! بي بي بز ...

میترسم‌منفی باشه دوباره حالم بدشه ماهای پیش سنگین میشد و درد الان فقط نوکشه قبل بیدارشدنمم بدنم داغ میشه

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

به نظر من مدیکور چون دوز خیلی خیلی پایین بتا رو هم نشون میده زودتر مثبت میشه و امکان داره اون باردار ...

پس چرا من نشدم حامله هم نبودم چرت و پرت و الکی خط میندازه همیشه من هروقت استفاده کردم یا الکی هاله انداخت یا مثبت شد در کمال ناباوری چند روز بعدشم پریود میشدم 😏

و دیگر هیچ...

پس چرا من نشدم حامله هم نبودم چرت و پرت و الکی خط میندازه همیشه من هروقت استفاده کردم یا الکی هاله ا ...

آمپول زده بودی ؟

میگم احتمال داره یه چیزی تشکیل شده باشه ولی دفع میشه 

خودمم تا حالا چند بار اینجوری شدم ولی خیلی وقتا هیچ وقت مثبت نمیشه من ۱۱ ماهه اقدام میکنم

مثبته! مباركه اگر با اين بي بي چك گز گز نوك سينه هم داري قول بهت ميدم بارداري

خدا کنه من نوک سینه ام درد میکنه و کمرم 

ولی چون آمپول زدم حالا معلوم نمیشه باید ۳ روز دیگه بیبی بزنم

برام دعا کنید