2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت😍بياين تا از علائمم بگم شايد به دردتون بخوره☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 62 پست

استارترجون منم فردا موعدمه کلی امپول زدم برا تنبلی الان ی ساعته دل درد خفیف پری گرفتم دقیقنم فقط نوک‌سینم درد داره قبلنا ی هفته قبل پری کل سینم دردداشت و شدید بیحالو خسته و خابالوم ممکنه باردارباشم؟

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ايشالا به زودي مامان ميشي منم اين ماه نا اميد بودم چون هم عفونت داشتم هم اينكه اصلا ترشحات تخم ...

ممنونم

خدا هر چی بخواد همون میشه...

خواست خدا بوده که در این ایام شما هم به حاجت دلتون برسید

ان شاءالله به سلامتی و خوشی این دوران رو سپری کنید و به سلامت نی نی تون رو بغل بگیرید....🌷🌷

در سایه پدر و مادر بزرگ بشه.منم منتظرم ۲۰ وقت پریودمه پام تیر میکشه منتطرم نشم التماس دعا

ايشالا كه حاماله اي.اتفاقا من اين ماه از هميشه كمتر علائم داشتم فقط گز گز نوكه سينه بوده كه دائم داشتمش

چون مال شما یا چند نفر دیگه مثبت شده دلیل نیست بگی مدیکور بی نقصه بنده خودم هروقت زدم اشتباه نتیجه داد مثبت کاذب میندازه لعنتی اعصابمو خورد کرد یه بار خواستم یه مشت قرص بخورم خیلی های دیگه ای هم اینحا دیدم ازش مینالبدن

و دیگر هیچ...

چون مال شما یا چند نفر دیگه مثبت شده دلیل نیست بگی مدیکور بی نقصه بنده خودم هروقت زدم اشتباه نتیجه د ...

به نظر من مدیکور چون دوز خیلی خیلی پایین بتا رو هم نشون میده زودتر مثبت میشه و امکان داره اون بارداری همونجا و خیلی زود ختم بشه حالا به هر دلیلی 

ولی مثبت نشون بده و بعدش بپرسید بشیم