2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت😍بياين تا از علائمم بگم شايد به دردتون بخوره☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 62 پست
آمپول زده بودی ؟ میگم احتمال داره یه چیزی تشکیل شده باشه ولی دفع میشه  خودمم تا حالا چند بار ...

نه دوست خوبم اگر خطميندازه الكي نيست حتمن يه چي بوده خيلي ها لقاح دارن ولي لانه گزيني انجام نميشه يا اينكه انجام ميشه ولي دفع ميشه من خودم دو بار اينجوري شدم و بي بي چك هاله و هاله ي پررنگ انداخته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول زده بودی ؟ میگم احتمال داره یه چیزی تشکیل شده باشه ولی دفع میشه  خودمم تا حالا چند بار ...

نه امپول کجا بود من کلا پریودام نامنظمه اصلا احتمال بارداریم خیلی کمه چون تنبلی دارم تازه امپول که جای جنین رو سفت تر میکنه یه بارش یه جیزی تشکیل شده بود دفع شد ددبارش یه چیزی بود دفع شد نه دیگه همیشه خدا که یه چیزی تو منی که همیشه تو حلوگیری ام تشکیل نمیشه که مدیکوز مثبت شه و بعدش همیشه دفع شه و پریود شم یه چیزی بگین با عقل جور در بیاد همیشه یا هاله میندازه یا مثبت میشه بعد چند وقتم پریود میشم اعصابمو خورد کرد لعنتی مارک روژان میخرم همیشه پریودام میفته عقب میزنم خط نمیندازه خیالم راحت راحته که خودش افتاده عقب بعد چند روز پریود میشم 

و دیگر هیچ...

نه دوست خوبم اگر خطميندازه الكي نيست حتمن يه چي بوده خيلي ها لقاح دارن ولي لانه گزيني انجام نميشه يا ...

عزیزم شما بارداری من اون دوستمون رو گفتم که میگفت خط الکی میندازه خدا کنه منم باردار باشم

نه امپول کجا بود من کلا پریودام نامنظمه اصلا احتمال بارداریم خیلی کمه چون تنبلی دارم تازه امپول که ج ...

وای عزیزم فک نمیکردم اینقدر زیاد مثبت شده باشه واسه شما به نظرم یه آزمایش هورمونی بده ضرر نداره

وای عزیزم فک نمیکردم اینقدر زیاد مثبت شده باشه واسه شما به نظرم یه آزمایش هورمونی بده ضرر نداره

دادم مشکلی ندارم همه چیز نرماله من سالی یکبار آزمایش پاپ اسمیر هورمونی میدم فقط دور این مارک لعنتی رو خط کشیدم تا اعصاب و روانم بیشتر از این نابود نشده روژان مارکای دیگه همیشه منفی نشون دادن و واقعا هم منفی بوده

و دیگر هیچ...

دادم مشکلی ندارم همه چیز نرماله من سالی یکبار آزمایش پاپ اسمیر هورمونی میدم فقط دور این مارک لعنتی ر ...

ولی واقعا نمیشه اعتماد بهش کرد ان شاالله که زودتر نتیجه بگیریم من دقیقا ماه قبلم اینطوری شده بودم ولی پریود شدم 

ولی واقعا نمیشه اعتماد بهش کرد ان شاالله که زودتر نتیجه بگیریم من دقیقا ماه قبلم اینطوری شده بودم ول ...

انشالله شما نتیجه بگیری ولی من از بارداری وحشت دارم این بیشعورم همیشه مثبت میشد و من تا پای خودکشی میرفتم😂

و دیگر هیچ...

چون مال شما یا چند نفر دیگه مثبت شده دلیل نیست بگی مدیکور بی نقصه بنده خودم هروقت زدم اشتباه نتیجه د ...

بي نقص كه نيست ولي دقتش واسه منكه هميشه تو اقدام هام خيلي خوب بوده چه تو بارداري اولم چه دومم