2777
2789

دخترم رو سه شنبه میخوام ببرم مصاحبه برا پیش دبستانی اونجا.

از مدرسه های پر هزینه شیراز هست. دو زبانه نیست اما همزمان با دیپلم تحصیلیشون دیپلم زبان و کامپیوتر هم میگیرن.

یکی از بستگان دور ما دخترش رو برده بود اونجا و خیلی راضی بود

ولی ب نظر من برو و با والدین بچه های اون مدرسه صحبت کن این خیلی بهتره

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مدرسه خوبیه واقعا . خودم اونجا بودم خیلی خوب بود

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
یکی از بستگان دور ما دخترش رو برده بود اونجا و خیلی راضی بود ولی ب نظر من برو و با والدین بچه های ا ...

بله حتما میپرسم اما آخه افراد سلیقه ها و طرز تفکر مختلف دارن

عزیزم شما چند سال پیش بودی؟ خوبی هاش چی بود از نظرت؟

دو سال اونجا بودم چن سال رفتم دبی دیگه نتونستم برم  هیچی کم نمیذاشتن از اخلاق بهترین بودن تو همه فعالیتا هم شرکت داشتن در کل خیلیی خوب بودن

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

سلام. کارشد؛ بانک مشاغل شیراز لیستی از بهترین مدارس ابتدایی دخترانه شیراز و بهترین دبیرستان های دخترانه شیراز همراه با آدرس، تلفن، مسیریابی و توضیحات کامل برای شما عزیزان تهیه کرده.

میتونید با توجه به امتیاز و نظر کاربرا مدرسه مورد نظر خودتون رو پیدا کنید.