2777
2789
عنوان

کیا جشنواره فجر میرن؟ 🎬🎦🙌

217 بازدید | 14 پست

سلاااام.شب بخیر...

کیا جشنواره رفتن یا میرن؟ چه فیلمایی رو دیدین؟

اهل سینما هستین؟ دوست داشتین کدوما رو ببینین؟ 😍

دوره های قبلی چی؟

بیاید بگین ببینم 💙🌿

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

پرشده بود شیراز

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایده اصلی رو دیدم بدک نبود، ولی خیلی خوب هم نبود

شنیدم خیلی خوب نبود...

من : زهرمار...یه انیمیشن...متری شیش و نیم...بنفشه افریقایی...جمشیدیه...مسخره باز...مردی بدون سایه... اشفتگی...بیست و سه نفر...سرخپوست.

دو تا یا سه تا فیلم دیگه م مونده ک باید برم

نه فیلم دوست دارم نه جشنواره ولی این متری شیش و نیم رو بدم نمیاد ببینم!از فیبم قبلیش خوشم اومد

عه چرا فیلم دوست ندارین؟!

خیلی قشنگ بود.نسبت به فیلم اولیش خیلی پیشرفت کرده

خخخ من امروز شب آفتابیو دیدم البته نصفه ول کردم اومدم بیرون شما موقع خرید میدونین چه فیلمیه؟

تقریبا اره.چون تو تو سال مدام مجله فیلم و سینما رو میخونم و پیگیر هستم.کارگردان ها رو میشناسم و میدونم هر کدوم مشغول چ فیلمی اند و حدس میزنم با توجه به عوامل چجوری میشه 😀

تقریبا اره.چون تو تو سال مدام مجله فیلم و سینما رو میخونم و پیگیر هستم.کارگردان ها رو میشناسم و میدو ...

نه عزیزم منظورم این هست موقع خرید بلیط مشخصه که چه فیلمیو میخری 

آخه امروز شوهرم بلیطشو آورد ولی اسم فیلم روش نبود بعد رفتیم مشخص شد چه فیلمیه

نه عزیزم منظورم این هست موقع خرید بلیط مشخصه که چه فیلمیو میخری  آخه امروز شوهرم بلیطشو آورد و ...

بله عزیزم.موقع خرید بلیط ،کل فیلم ها به سه گروه ده تایی تقسیم میشن که اسم فیلم.اسم کارگردان هست و خودتون سانس و سینما رو انتخاب میکنین.

اگرم بخوای خارج از فروش اینترنتی بخری ینی همون روز...کاملا تو باجه بلیط فروشی زده چه فیلمی و چه سانسی.مگه میشه نباشه؟ ینی خود همسرتون هم به باجه دار  نگفتن چه فیلمی میخوان؟پس چجوری انتخاب کردین فیلمو؟

رو بلیط اسم نیست اما موقع فروش کاملا معلومه و حتی صف فیلم ها هم متفاوته و معلومه برای کدوم فیلمه.