2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید؟

69 بازدید | 11 پست

من سهام عدالت شبا رو ثبت نکرده بودم امروز ثبت کردم سود های قبلی کی واریز میشه به حسابم؟؟؟؟/

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز ثبت نامش چطوریه؟

ماها ک اصلن تا حالا ثبت نام نکردیم باید چیکار کنیم

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
من کلا ثبت نام نکردم میشه الان ثبت نام کنم؟

اگه سهام عدالت داری برو کارت بانک ملتت رو شبا رو ثبت کن

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
عزیز ثبت نامش چطوریه؟ ماها ک اصلن تا حالا ثبت نام نکردیم باید چیکار کنیم

سهام عدالت داری؟

سهام عدالت ثبت نامش تموم شده فکر کنم چند سال پیش زمان احمدی نژاد ثبت نام می کردن 

فکر کنم پارسال بود گفتن که اینا که اون موقع ثبت نام کردن حالا کد شبا ثبت کنن که سودشونا واریز کنن به حسابشون 

یه 50 تومن یه 75 تومن و فکر کنم یه 25 تومن ریختن 

البته رقماشو شاید درست نگفته باشم یادم نیست درست

اگه سهام عدالت دارید برید به این آدرس"سامانه سهام عدالت"و شبا رو ثبت کنید

شبا روی کارت بانک ملت تون هستش اونجا نوشته IRبعدش شبا رو نوشته

سهام عدالت ثبت نامش تموم شده فکر کنم چند سال پیش زمان احمدی نژاد ثبت نام می کردن  فکر کنم پارس ...

برا من 93 و 107 هستش امروز شبا رو ثبت کردم به نپرت میاد تو حسابم؟

سهام عدالت داری؟

نه ندارم 

خانوادگی ثبت نام نکردیم

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌