2777
2789
عنوان

زن داداش -لطفا کمکم کنین بچه ها

648 بازدید | 35 پست

۶ ماه پیش سر یه موضوعی زن داداشم و خونواده ما درگیر شدن که باعث شده  رفت وامدا  قطع شه هیچ کس هم پا پیش نمیزاره.

خلاصه چند روز پیش داداشمو توخیابون دیدم خیلی بد روحیه بود دلم براش سوخت 

تو پروفایلش هم کلی چیزای عمگین میزاره 

حالا من میخوام یه کاری کنم کدورتا تموم شه از شما نظر و مشورت میخوام

بچه ها میشه خودتونو جای من بزارین الان همه میان میگن تو مقصری ،بحث من اینجا مقصر نیست میخوام کاری کنم تموم شه

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....

سلام خواهرشوهر✋

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مقصر باشی یا نباشی همین که دنبال درست کردن روابطی جای تحسین داره بخدا 

من خواهرشوهرام و مادرشوهرم باهام دعوا میکنن اذیتم میکنن من چون واقعا از قهر خوشم نمیاد میرم سمتشون با اینکه مقصر خودشونن ولی انقدر بدن که سلامم روهم جواب نمیدن  

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

ول کن بابا ،،بده راحتین ،،در ضمن مطمئن باش داداشت اگه خیلی ناراحت بود خودش یه کاری میکرد

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

عزیزم نمردیم یک خواهر شوهر دیدیم اینجا همه عروس بودن 

عزیزم ان شاءالله درست میشه یه شام دعوتشون کنید یا قراربزارید برید بیرون اصلا به خودتون نیارید که قهرید 

یا به یه اشنای که درجریان اختلاف شما هست وادم خیرخواهی باشه بگید دعوت بگیره دو طرف رو اونجا به روی خودتون نیارید قهرید سریع احوال پرسی کنید واشتی میشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

سرچی بود که داداشت هم نرم نشده و نرفته سمته زنش

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

عزیزم مام چن ماه قبل با عروسمون دعوامون شد البته اون دلش پر بود سر مامانم خالی کردم منم اونجا بودم مامانم نمیزاشت دخالت کنم ولی چن تا حرف زدم داداشم نبود وقتیم اومد ابجیم زنگ زد بچه بیار دلمون تنگ شده زنشم اورد مامانم چیزی نگفت موند من که داداشم در به در دنبالم برد گیرم بیاره صلح کنم با زنش اخرم خونه بابا بودم فهمید زنشو اورد الانم خوبیم با هم ما چون همین یه عروسو داریم بخاطر داداشم فراموش کردیم اینجوری نمیشه باید داداشت بخاد از خودش کمک بگیر

خدا مواظب تو دلیم باش سپردمش به خودت