2777
2789
قطعا این کارو نکن چند سااااال تو موقعیتای زیادی برات پیش میاد واسه ازدواج اون تو این دوره هیچ کار ...

دوسش دارم نميتونم بين عقل و دلم چيو بايد انتخاب كنم خودشم واااقعا پسر خوبيه از اين پسرايي نيست كه هرروز با يكي باشن من باهاش همكلاس بودم ميشناسمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش دارم نميتونم بين عقل و دلم چيو بايد انتخاب كنم خودشم واااقعا پسر خوبيه از اين پسرايي نيست كه هر ...

عزیزدلم دختر خوب خواهرم

عاشقی مال بعد از تحصیلاتو شغل و ایناس 

قبلش همش کاذبه علافیه دردسره 

گیر خانوادس

چرا متوجه نمیشی اینارو

چه بسا تو این مدت یه شرایط خیلی بهتر برات پیش بیاد تازه بفهمی اصلا عاشق نبودی

فقط یه غریزه بوده و اینکه تنها نباشی

درخواست دوستیمو قبول کن تا بازش کنم برات

واس چی میخای تو اب نمک بذاری خودتو براش؟باهاش بمون ولی بهش قول نده وابستم نشون نده خودتو،خلاصه هر کاری کردی نباید مطمین شه که تو رو داره باید همیشه ترس از دست دادنت باهات باشه،همه رابطه ها اولش با یه قولو قرارایی شرو میشه ولی تک و توک به نتیجه میرسه اونم بعد چند سال،اگه بعد چند ماه پا پیش نذاشت با خانوادت حرف بزنهخواهرانه میگم قیدشو بزن به حرف دلم گوش نده

آره مخصوصا دخترا خیلی موفقن وقتی آسیب ببینه میفهمه که چقد موفقه

همه آسیب نمیبینن دوست عزیز

خیلی ها درس میگیرن 

الان که عصر قدیم نیست مثلا ۸۰ سال پیش که دختر پسرها سر عقد هم رو ملاقات کنن 

الان روابط آزاد شده 

نه اینکه نامشروع باشن ، نه فقط در حد شناخت میتونن باهم بمونن تا آشنا بشن 

خیلی از دختر پسرها توی شناخت قبل از ازدواج متوجه میشن که به درد هم نمیخورن و جدا میشن و چه خوبه قبل از ازدواج به این نتیجه میرسن نه وقتی که زیر یک سقف رفتن 

همه آسیب نمیبینن دوست عزیز خیلی ها درس میگیرن  الان که عصر قدیم نیست مثلا ۸۰ سال پیش که دختر ...

ببین اینا رو به من نگو

من نگفتم سر عقد همو ببیننن

ولی روابط با یه پسره کم سن و سال که شرایط ازدواج نداره و بخواد بره حالا چند سال درستش کنه اشتباه محضه

مگر طرف واقعا مناسبت باشه و شرایطش اوکی باشه توام چند وقت باهاش ارتباط داشته باشی که بشناسیش

ببین اینا رو به من نگو من نگفتم سر عقد همو ببیننن ولی روابط با یه پسره کم سن و سال که شرایط ازدواج ...

شماهم لازم نیست اینارو به من بگی خودم میدونم 

منم منظورم همین بود ‌. نه اینکه ۲ تا بچه برن هم دوست بشن 

لطفا عرض بنده رو سوءتعبیر نکنید

خب خانوم دقیقا استارتر الان این شرایط رو داره بحث سر استارتره نه نظر روانشناسانه شما

شما که خیلی سر در میارید و فرهنگ بالایی دارید هیچوقت نمیاید تمام دختر هارو با لفظ بد " خر " جمع ببندید 

استارتر هم راهنمایی خواسته نگفته فحش بدید که 

چقدر خوبه اگه نمیتونیم راهنمایی کنیم حداقل بی ادبی نکنیم 

برو تاپیک قبلیه استارترو بخون میفهمی من چی میگم واقعا که استارتر فازت جیه

تاپيك قبلي من چه منافاتي با چيزايي كه من ميگم داره؟! اون آقا رو مامانم معرفي كرده بود براي ازدواج كه من يمدت آشنا شدم باهاش و آدم خوبي بود ولي اصلا دوسش نداشتم و تموم شد! اين آقا رو خودم انتخابش كردم چون دوسش دارم 

دوستان من اين آقارو خيلي وقته ميشناسم چون همكلاس بوديم سننمم كم نيست من متولد ٧٦ ام و توي بهترين دانشگاه دارم مهندسي برق ميخونم. عقلمم سرجاشه ! من اين آقا رو دوست دارم فقط شرايطم سخته و از شما راهنمايي خواستم. تاپيك قبليمم بخونين هيچ منافاتي با اين نداره واونجام گفتم من راضي نيستم و فقط بخاطر مامانم حاضر شدم اون آقا رو بشناسم. پس قبل از اينكه كارآگاه بازي در بيارين با دقت همه چيو بخونين

شرمنده من نت ام قطع شد ولی خب همه اینا بسنگی ب اون اقا هم داره ک چقدر وفاداره

اينم متاسفانه فقط زمان مشخص ميكنه ولي تا جايي كه ميشناسم خيلي آقاي خوبيه واقعا و اهل اينكارا نبوده با اينكه خيلي از نظر ظاهر و موقعيت خوبه و باباشم آدم سر شناسيه. خيلي ام خونواده آبرومندي هستن. وقتي اينهمه شرايط سخت منو قبول كرده اگه ميخواست سو استفاده كنه ميرفت سراغ كسي كه حداقل هفته اي يبار بتونه از نزديك ببينتش نه من.