2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزخرف ترین اتفاق تو زندگی همینه اگه ام میخوای ارتباط داشته باشی اگه خانواده بدونه خیلی بهتره ولا ه ...

چرا توهین میکنی ؟؟ لطفا جمع نبند دوست عزیزم 

الان دیگه اکثر دختر و پسرها همچین روابطی رو تجربه میکنن و اتفاقا توی ازدواج موفق ترن چون شناخت قبلی باعث بهتر شدن زندگی میشه

چرا توهین میکنی ؟؟ لطفا جمع نبند دوست عزیزم  الان دیگه اکثر دختر و پسرها همچین روابطی رو تجربه ...

منم دقيقا سوالم اينه. يني همه خونواده هاشون اطلاع دارن از اين قضيه؟! كسايي كه اطلاع نميدن دقيقا چطوري پنهون ميكنن؟

اگه واقعا قصد ازدواجه حداقل یبار پاپیش بزاره وبیاد تا خانواده اشنابشن  اگ با خانوادت صمیمی هستی درحد شناخت میتونی اجازه بگیری و صحبتکنی ولی اگه نه و نمیشه و شرایطش نیست ب هرحال حدو مرزو رعایت کن تا  بیادخاستگاری  چون اگ مرزی نباشه ازت خسته میشه  انشالا ک عشق دوطرفه ب اندازه هم باشه

وقتی خداهست...همه چی هست
نه ولی کاش خانواده هام راه میومدن اونوقت پسره جرعت هر تقاضایی رو نداشت

اين كسي كه من ميگم مطمعنه! ميگه نميخوام مثلا هرروز ببينمت يا هرروز و وقت و بي وقت باهات حرف بزنم . ميگه فقط منتظر بمون كه چند سال بعد شرايطم جور شه بيام. مامان منم با ازدواج مخالف نيستش با اينكه چند سال با كسي دوست باشم به شدت مخالفه. الان موندم بين دلم و خونوادم

اگه واقعا قصد ازدواجه حداقل یبار پاپیش بزاره وبیاد تا خانواده اشنابشن  اگ با خانوادت صمیمی هستی ...

از اول بهش توضيح دادم شرايطمو گفتم كسي نيستم كه هرروز بتونم حرف بزنم و بيام بيرون و ببينمت و ... اونم همرو قبول كرده

اين كسي كه من ميگم مطمعنه! ميگه نميخوام مثلا هرروز ببينمت يا هرروز و وقت و بي وقت باهات حرف بزنم . م ...

قطعا این کارو نکن

چند سااااال

تو موقعیتای زیادی برات پیش میاد واسه ازدواج

اون تو این دوره هیچ کاری ام‌ نمیتونه انجام بده