2777
2789
عنوان

آمپول پرولوتون

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 27 پست
احتمالا از بس خاروندي کهير زده چون روغني کلا چند دقيقه بعد از تزريق روشو فشار بده بيرون نزنه و سعي ...

ولي ديگه تو اين سن از بارداري پرولوتن يکم عجيبه ها!

معمولا سي و پنج به بعد نمي دن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم کهیر میزنه  یعنی من ب قدری خارید ک کهیر میزدو ورم میکرد بعضی وقتام خون میومد  ...

وای تروخدا راس میگی خیالم راحت شد انقد ناراحتم  که طفلی نی نیمو هم دارم اذیت میکنم انگار  شدت استرس من بیقرار شده.

خودش خوب میشه یعنی؟؟؟؟؟

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
ولي ديگه تو اين سن از بارداري پرولوتن يکم عجيبه ها! معمولا سي و پنج به بعد نمي دن

نه از 32 زدم تا 35 دیروز آخریش بود جای اولی سفت شده بود سومی رو از کنارش زد اینطوری شد انگار باعث شده اون یهو پخش بشه حالا دومو و  چهارمی فعلا واکنش نشون نداده اما انگار داره اونم کم کم میخاره و قرمز میشه 

وای تروخدا راس میگی خیالم راحت شد انقد ناراحتم  که طفلی نی نیمو هم دارم اذیت میکنم انگار   ...

اره عزیزم اینکارا چیه 

تازه من ک از هفته ۱۷ تا ۳۵ زدم 

اخ اخ هنوز درد و خارشو اون یکی خوب نشده بود باز باید میزدم 

باورت میشه اواخر خانومی ک میومد خونه تزریق کنه میکنه دیگه عضلاتت اینقدر سفت شده امپولو پس میزنه یعنی اینقدررر اروم اروم فشار میداد ک جذب پام بشه 

اره عزیزم اینکارا چیه  تازه من ک از هفته ۱۷ تا ۳۵ زدم  اخ اخ هنوز درد و خارشو اون یکی خو ...

آخ الهی.

قشنگ درکت میکنم دکترت چیزی نمیداد برا خارش و کهیرش؟راستی زایمان کردین؟  

آخ الهی. قشنگ درکت میکنم دکترت چیزی نمیداد برا خارش و کهیرش؟راستی زایمان کردین؟    

نه عزیزم 

اصلا سعی زیاد نخارونی حواس خودتو پرت کن 

اره عزیزم زایمان کردم بچمم ۳ ماهشه😍

نه عزیزم  اصلا سعی زیاد نخارونی حواس خودتو پرت کن  اره عزیزم زایمان کردم بچمم ۳ ماهشه😍

مرسی عزیزم.خدا  خیرت بده از دیشب که گفتی ذهنم خیلی آروم شد میخواستم برم یه دکتر دیگه ولی وقتی چیزی نمیدن براش دیگه بی خیال شدم حوله خیس شده با آب سرد میزارم روش خیلی آروم میشه ، از طرفی استرس زایمانم دارم نمیدونم برم سز یا طبیعی خیلی اوضاعم قاطی پاتیه .

خدا نی نیتو برات نگه داره زیر سایه پدر و  مادر بزرگ بشه تنش سالم باشه برا منم دعا کن

سلام استارتر جان منم دکترم پرولوتون تجویز کرده برام دیروز اولیشو زدم از وقتی زدم معذرت میخوام ترشحاتم بدبو شده شما نمیدونید از چیه

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
سلام استارتر جان منم دکترم پرولوتون تجویز کرده برام دیروز اولیشو زدم از وقتی زدم معذرت میخوام ترشحات ...

احتمالا از همون دارو هستش اگه آلرژی نشون داد حتما حتما به پزشکت بگو و داروتو قطع کن برا من سلولیت شد یعنی جاش عفونت کرد و تو کل basanam پخش شده بود هنوزم جاش مونده ولی خب بعد از استفاده آنتی بیوتیک خیلی بهتر شدم اما بازم روزی یکی یا دو بار میخاره و خیلی کند جای کبودی و قرمزیش کشیده میشه خیلی خیلی مواظب باش

احتمالا از همون دارو هستش اگه آلرژی نشون داد حتما حتما به پزشکت بگو و داروتو قطع کن برا من سلولیت شد ...

برای من اصلا هیچ آلرژی نداده اصلا جاشم درد نمیکنه ولی ترشحات و ادرارم بدبو شده همش میگم نکنه عفونته ولی خب عفونت خارش و سوزش داره ترشح زیاد داره رنگ بد داره مال من رنگش عوض نشده خارش و اینام ندارم فقط بدبو شده انگار بوی آمپولو گرفته پس ممکنه از آمپول باشه؟من تاپیکم زدم ولی همه بهم گفتن از آمپول نیست نگران شدم

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
برای من اصلا هیچ آلرژی نداده اصلا جاشم درد نمیکنه ولی ترشحات و ادرارم بدبو شده همش میگم نکنه عفونته ...

انشالله که هیچی نیست نگران نباش به دکترت بگی مشکلو حل میکنه من انقد اوضاعمم وخیم شد همش غصه میخوردم که شاید برطرف نشه و هزار تا فکر  خیال میکردم اما بلاخره با دکتر و دارو درمان خوب شدم پس برا هر چیزی راه حلی هست اصلا نگران نباش. 

انشالله که هیچی نیست نگران نباش به دکترت بگی مشکلو حل میکنه من انقد اوضاعمم وخیم شد همش غصه میخوردم ...

ممنونم عزیزم ان شاالله بسلامتی نی نیو بغل کنی🙏😘