2777
2789
عنوان

آمپول پرولوتون

5199 بازدید | 27 پست

دوستان دکتر به من4  تا آمپول پرولوتون داده بود هفته ای 1 عدد، جای اولیش سفت شده بعد دو هفته جاش خاریده و به شدت دورش کهیر زده چیکار کنم آیا طبیعیه دکترمم تا سه شنبه هفته بعد نیست کمکم کنید خیلی نگرانم .تزریقاتیه میگه پشه نیش زده اینطوری شدی این آمپولا حساسیت زا نیستن 

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حوله گرم نزاشتی روش   ؟

آمپول روغنیه اگر حوله گرم نزاری و ماساژ ندی جاش سفت میشه و میخاره 

هر دفه یه تزریقاتی ثابت برو ببین کدومشون برات بهتر میزنن دیگه تنظیم کن وقتی بری که اون خانوم باشه 

برا منم اگر حوله نزارم میخاره سفت میشه ولی دیگه نتونستم جاشو ببینم ک کهیر زده یا نه 

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...

اره عزیزم کهیر میزنه 

یعنی من ب قدری خارید ک کهیر میزدو ورم میکرد بعضی وقتام خون میومد 

اصلا نگران نباش .فقط حتما حتما وقتی میزنی حداقل ۵ دقیقه بخواب سریع پانشو چون بیرون میاد و حوله گرم بذار روش ک جذب بشه 

احتمالا از بس خاروندي کهير زده

چون روغني کلا چند دقيقه بعد از تزريق روشو فشار بده بيرون نزنه و سعي کن تا مي شه نخاروني

مگه حوله گرم نزاشتی روش   ؟ آمپول روغنیه اگر حوله گرم نزاری و ماساژ ندی جاش سفت میشه و میخاره& ...

اولی رو همون لحظه نزاشتم آخه بعد 2هفته که سومی رو از کنار اون زد یهو اینطوری شد خیلی میخاره

اولی رو همون لحظه نزاشتم آخه بعد 2هفته که سومی رو از کنار اون زد یهو اینطوری شد خیلی میخاره

برا منم وقتی سفت میشه میخاره حوله خیلی گرم میزارم و ماساژ میدم چندبار بزاری خوب میشه

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
احتمالا از بس خاروندي کهير زده چون روغني کلا چند دقيقه بعد از تزريق روشو فشار بده بيرون نزنه و سعي ...

وای خارشش افتضاحه نمیشه نخاروند دیروز تزریقاتیه دید چشاش 4 تا شد گفت جای نیش پشه است که حساسیت نشون داده نمیدونم والا راسته یا دروغ چون پشه نداریم خونمون

لگن درد داشتم دکتر زودی برام تجویز کرد که زایمان زود رس نگیرم

۱عزیزم منم باردارم دردم دارم ،میشه بگید لگن کجاست دقیقا?🤔🙈🙈🙈

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
برا منم وقتی سفت میشه میخاره حوله خیلی گرم میزارم و ماساژ میدم چندبار بزاری خوب میشه

سفتیش عیب نداره یهو خارش شدید گرفتم و  دورش حلقه وار قرمز و متورم شده و میخاره خیلی نگرانم اعصابمو بهم ریخته

سفتیش عیب نداره یهو خارش شدید گرفتم و  دورش حلقه وار قرمز و متورم شده و میخاره خیلی نگرانم اعصا ...

حوله داغ داغ حتی از زیر لباست بزار خوب میشه