2777
2789
عنوان

حسودم من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 38 پست
میبینی با تک تک عکساشون گریه میکنم میگم چرا فقط من اینطوری شدم

چه جالب منم همین حالو دارم  ولی تحمل میکنم تحمل و ب تودم میگم هر کس ی مرحله ای از زندگیش خوشبخت حتما خوشبختی من قبل از ازداجم بوده اونا بلعکس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میبینم یه سری پیجا رو تو اینستا همین حسو دارم ولی واقعیته همیشه از ما بهتر خوشگلتر پولدارتر خوشبختتر هست برعکسشم درسته ها در کل واقعیت رو باید پذیرفت هر چند تلخ.

Sometimes you win,sometimes you learn
میشه بگی الان وضعتون چطوره؟؟من هیچ امیدی به آینده ندارم از آسمون که پول نمیریره پایین ما همیشخ بدبخت ...

راستش من شوهرم هیچی نداشت منم غصه خونه زندگی یکی از فامیلامون ک ی هفته زدواجش با من فاصله داشت میخوردم بعدش گفتم بیخیال اون مادر نداره من دارم تازه اون پدرشوهرش براش خونه گرفته و عروسیشون رو گرفته شوهر اون بچه اوله شوهر من بچه اخره

عزیزم همینطور ک اون بالاهارو میبینی این پایین مایینارم ی نیگا کن....

انشالله همه خوشبخت و خوش باشن وشمام همینطور...

من خودم ۱۳-۱۴ساله عروسی کردم همه اونایی ک همزمان بامن ازدواج کردن مستقل شدن ؛ب لحاظ مال پیشرفت کردن و بی دغدغه بچه دارشدن و خداروشکر ک اینطور بوده براشون ولی من تازه ۶ ماهه مستقل شدم اونم تو مستاجری رفتم ولی خدارو شکر ک تونستم ی خونه بخرم واینم لطف خدابمن بودع چون اصلا فکرشو نمیکردم ولی خداخودش میدونه ک از داشته کسی ناراحت نشدم....خواهرمو بگم ک طفلی ازدواج کردنی همه گقتن افتاد تو کندوی عسل چون پدرشوهرش پولدار بود ولی ی طوری ورق برگشت ک همون پدرشوهر خون ب دل خواهرم کرد شوهرش ۷ ساله تموم تو خونه خوابید و مادرشوهرش بامنت خرجی مختصری بهش میداد و ازاونورم خدا بهش ی بچه داد ک متاسفانه مشکل جسمی داره و همزمان باخواهرم ی فامیلمون ازدواج کرد ک با ی پسر خیلی پولدار و خانواده دار و خداروشکر همه کمبودای خونه پدریشو جبران کرد.....بخدا مادرسته پولدار نیستیم و حز طبقات متوسط رو ب پایین جامعه اییم ولی بابامونم نون حلال گذاشته تو سفره مون و مامانمونم ی خانم مذهبی و متدینه ولی زندگی همینه....خداروزی هیشکی رو نمیبره ب یکی دیگه بده......

مثبت# بیندیشیم کائنات پاسخ مثبت میدن بهمون☺

یاعلی

مالی فقط

جواب سوالت اینه که حسود نیستی عزیزم. توکل کن به خدا دوباره پولدار میشی . خدا راشکر کن که فقط مشکلت مالیه ، تو از کجا می دونی اونا خوشبختن.  پیج های اینستا همش لاف در غریبیه.  

سوره واقعه را هر شب بعد از نماز مغرب بخونی برای رفع مشکلات مالی خوبه 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد