2777
2789
عنوان

حسودم من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 38 پست

فیلم جشن دلتنگی رو ببین حتماعزیزم،،نشون میده که ظاهروباطن زندگی ادماهمیشه یکی نیست

انـــارگُــل💐یه خونواده خوشبخت چیزی جز بهشت زود رس نیست،خداجونم ممنون بابت همه چیز❤ 
شوهرم بدنیست کارای اشتباه مالی زیاد میکنه و تنها باعث و بانی نداری الانمون کارای اونه

ببین همه چیز و تو پول نبین تو اقواممون کسی هست ک میلیاردن ولی زن و شوهر دارن به هم خیانت میکنن هیچ کسم نمیدونه و همه فقط حسرت زندگیشونو میخورن

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت حسرت عکسای زندگیشونو نخور باید فیلمای زندگیشونم ببینی تا بفهمی واقعا خوشبختن؟؟؟

همه همینو میگن اما ماشینایی که دارن و لباساشون کاملا مشخصه وضع مالیشون خیلی بهتر از ما

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
منم خیلییییی مواقع این حستو درک میکنم خیلی زیاد منم نمیخوام اونا بیاند پایین ها ولی دوست دارم منم وض ...

میبینی با تک تک عکساشون گریه میکنم میگم چرا فقط من اینطوری شدم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
منم اوایل اینجوری بودم 

میشه بگی الان وضعتون چطوره؟؟من هیچ امیدی به آینده ندارم از آسمون که پول نمیریره پایین ما همیشخ بدبخت میمونیم 😔

دختر عموم که یه عمر تو نداری زندگی کرد و با سیلی صورتشونو سرخ نگه داشتن حالا داره با یکی ازدواج میکنه که ۲ واحد خونه ۲۷۰ متری داره ماشین زیر پاش 

خدا این حسادتو از من بگیره چون خودم هر کار میکنم نمیتونم سرکوبش کنم

من فقط خودمو اینجوری اروم میکنم میگم حتما تو زندگیشون ی مشکلی هس خدانکنه مشکلی باشه ولی من اینجوری خ ...

منم همش میگم شاید ظاهرشون پولداره و تو خونش شاید دعواست همش خودمو اینطوری آروم میکنم😭😭

من ک ب کل اینستامو پاک کردم.بخدا من حسودی میکردم.البته ن ب فامیلا.توی اینستا همه جور تیپ و هیکل و غذا وخونه ...همه چی خیلی باکلاس و شیک.وقتی میدیدم حسرت میخوردم.پاکش کردم راحت شدم

کلا  اینستا  فامیل و فالو نکن من یه پیج دارم فقط مخصوص خودم هیچ کسم  فالو نکردم

فالو ندارمشون امشب دلم گرفته بود رفتم تو پیجشون 

حالا چرا هی میخواید استارترو اروم کنید گیردادید که تو زندگی اونام حتمامشکل زیاده و ظاهر زندگیشونو نببین و ‌‌‌...خوب تو اینکه خیلیا از ما خوشبخترن از همه لحاظم خوشبخترن که شکی نیس مهم اینه که از داشته هامون لذت ببریم و سعی در بدست اوردن نداشته ها کنیم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم