2777
2789
عنوان

حسودم من😢

664 بازدید | 38 پست

بچه ها من همزمان با دخترخاله هام ازدواج کردم تو پیجای اینستاشون که میرم همش رستوران ایتالیایب یا رفتن یاهرروز مسافرتن و هرروز مانتو لباسای قشنگ و گرون ماشینای خوب خیلی دلم گرفته منم همزمان بااون ازدواج کردم اما هیچکدوم از این خوشیارو ندیدم که هیچ همه زندگیمم رفت واقعا بهشون حسودیم میشه 😭😭😭من هیچی ازشون کم نداشتم امروز مادرم گریع میکرد میگفت بخدا با نون حلال بزرگت کردم چراآخه بدبخت شدی تو اونا که باباهاشون همه کار میگردن خوشبخت شدن😢

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فقط پول نداری یا شوهرتم مشکل داره؟

شوهرم بدنیست کارای اشتباه مالی زیاد میکنه و تنها باعث و بانی نداری الانمون کارای اونه

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

ظاهرزندگی خودتو باباطن زندگی کسی مقایسه نکن،اتفاقاامروز یه فیلم میداد باهمین موضوع خیلی قشنگ وتاثیرگذار بود،،عزیزم انشالله زندگی شماهم قشنگ میشه ومشکلاتت حل میشه

انـــارگُــل💐یه خونواده خوشبخت چیزی جز بهشت زود رس نیست،خداجونم ممنون بابت همه چیز❤ 
خوب انتخاباشون‌بهتر بوده حتما، ولی شمام تلاش کن زندگیتو‌ بهتر کن

بخدا انتخاب من اون موقع از هم بهتر وپولدار تر بود با اشتباهای شوهرم همه پولامون رفت حالا شوهرای ندار اونا پولدار شدن ما بدبخت شدیم

بخدا انتخاب من اون موقع از هم بهتر وپولدار تر بود با اشتباهای شوهرم همه پولامون رفت حالا شوهرای ندار ...

خوب پس اگه تغییر کرده شرایط بازم میتونه تغییر کنه،تلاش کنید ایشالله درست میشه

مگه به غیر از  نبودن این قرتی بازیا مشکلی داری توو زندگیت که مامانت گفته بدبخت شدی؟؟؟

نه آخه امروز داشتم باهاش حرف میزدم طلبکارا اومدن در خونه بغضم ترکید مامانمم گریه کرد