2777
2789

من وقتی میرم خونه مادرشوهرم همیشه مجبورم ۴۰ دقیقه ای رو با مادرشوهرم تنها باشم ! ( شوهرم جایی می‌ره برای کار ) 

و اینکه اون روز من بعد چند وقت یه لباس گرفتم 

شوهرم به محض رفتن مادرشوهرم پرسید لباستو تازه گرفتی ؟ چند گرفتی؟

بعد از ۵ دقیقه گفت آدم باید تو زندگی قناعت کنه به هر چی داره راضی باشه و حرف از کار شوهرم انداخت ( چون دوست داشت پیشرفت کنه و بالا تر بره خواست محل کارش عوض کنه) و هی به مادرشوهرم می‌گفت که می‌خوام برم از محل کار

اونم شروع کرد به حرف زدن به من که آدم باید قانع باشه و اینا تو باید یاد بدی که نره و از این جور حرفا 

بهم بر خورد چون بعد چند وقت یه لباس گرفته بودم 

چیکار کنم 😭 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

لباسای نو رو خونه مادرشوهرت نپوش

چرا ؟ 

اتفاقا اون از لباس جدید من اونجاش سوخته ! 

مگه من باید لباس کهنه بپوشم ؟ 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اهمیتی داره حرف مادرشوهرت؟؟؟ دفعه بعد یه دست دیگه ام بگیر و یه لباس جدید بپوش. بذار بفهمه تو این چیزا حق دخالت نداره

به شوهرتم نگو، ممکنه تو دلش حق و به مادرش بده و تورو زن ولخرجی بدونه. و از دفعه بعد بابت این چیزا برات هزینه نکنه. اتفاقا بگو مامانت گفت چقدر لباست خوشگله، چقدر بهت میاد😄

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نه نگو اونم حرف اونو تایید می‌کنه 

به شوهرت بگو مرسی که برام چیزی کم نزاشتی همیشه سرم پیش خانوادت بالا بوده بزار اگه مادرش پر کرد شوهرتو 

همسرت بدونه که تو خوشحالی و حرفی بهت نزنه

چه اهمیتی داره حرف مادرشوهرت؟؟؟ دفعه بعد یه دست دیگه ام بگیر و یه لباس جدید بپوش. بذار بفهمه تو این ...

وای فقط دارم خودمو حرص میدم

راست میگی بهترین کار اینه که بیشتر بسوزونمش 

دیگه چیکار کنم آتیش بگیره ؟ 

پیش شوهرم باشم و باهاش بگو بخند کنم چی ؟